Любими продукти Декември 2014

by - декември 31, 2014



Здравейте! Бях решила да пропусна декемврийските си любимци, защото ще правя пост с любими продукти за 2014 година, но през този месец опитах доста нови продукти и някои от тях толкова ми харесаха, че ми искаше да ви разкажа за тях.
Повечето продукти са включени в публикацията ми от вчера с нови покупки, която може да видите тук. Но всички продукти са купени в началото на месеца и имах доста време да събера впечатления за тях.


Golden Rose Jolly Jewels 103
Това беше лакът с който бях около коледните празници. Имам известни съмнения, че тръгнал да се разваля защото се белеше на 1-2 дни, но толкова много го харесвам, че не ми пречеше да го сменям въпреки кратката му трайност. Не е типичният златист брокат. Едрите частици в него са по скоро с цвят на розово злато и за това стои много нежно и ненатрапчиво.

Alverde Маска за коса с авокадо и ший
Тази маска направи косата ми мека още от първото ползване. Предназначена е за изтощена и чуплива коса, каквато моята не е, но въпреки това използването й и се отразява добре. Харесвам продуктите на Alverde за коса, защото не съдържат силикони, които оставят фалшиво усещане за мекота и жизненост.

Macadamia Nourishing Leave-In Cream 
Този тестер размер от 10мл използвам от началото на месеца след всяко миене на косата и все още не съм използвала и половината от него. Представлява крем за нанасяне върху влажна коса без отмиване. Мирише много приятно, необходимо е малко количество продукт и след нанасяне косата ми е мека и гладка.

Avene Cleanance Mask
Харесвам я защото и трябват само 5 минутки за действие. Чудесна е когато нямам много време. Почиства кожата без да я изсушава, както правят други маски предназначени за мазна акнетична кожа. Подробно ревю може да прочетете тук.

Golden Rose Color Expert 32
Май почти всички полудяха по този цвят от новата серия лакове на Golden Rose. Цветът е тъмно бордо с множество златисти и червени брокатчета. Четката му е от любимите ми плоски, които поне на мен са ми много лесни за употреба. За да бъде наситен основният цвят са необходими три слоя, но за по-лесно нанасям един слой от вечният ми любимец Essie Wicked и един слой от Color Expert 32.

L'oreal True Match D3-W3 Golden Beige
Време беше и аз да опитам този фон дьо тен. И за момента много ми харесва. Стои естествено върху кожата, има доста добра трайност върху моята мазна Т-зона и е лесен е за нанасяне. Бих казала, че има средна покривност. Единственото което не ми харесва в него е, че е много течен. Въпреки името си обаче не е съвсем true match за мен. Ако не се лъжа това е най-светлият цвят с жълт подтон внесен у нас, който на мен ми идва една идея по-тъмен, но с малко бронзираща пудра по шията всичко е ок.

The Balm Mary-Lou Manizer
През последния месец няма ден в който да не съм използвала този хайлайтър, но не го използвам единствено върху скулите. Слагам от него във вътрешната част на окото за озаряване, под веждите, а понякога го използвам и като сенки за очи. Хайлайтърът е с цвят шампанско, силно пигментиран е и е необходимо малко количество от него.

Max Factor Eye Luminizer в цвят Fair
Харесвам този коректор, защото наистина озарява зоната около очите. Ако обаче имате тъмни кръгове, покритието му не би било достатъчно. Издържа цял ден без да подчертава фините линии.

Bourjois Flower Perfection прахообразна пудра
Използвам тази пудра, за да фиксирам околоочния си коректор. Тя е с бял цвят, универсален за всички кожи и при нанасяне не придава цвят. От марката обещават тази пудра да направи много неща за кожата. Но аз я харесвам защото при нанасяне върху коректора около очите придава едно допълнително сияние.  Има и SPF15.

Lierac Initiatic Изглаждащ флуид за първи бръчки
Това кремче имам от някоя от кутиите Pinks. Предназначено е за нормална и комбинирана кожа (има и вариант за суха). Много лек като консистенция, попива в кожата веднага, необходимо е малко количество за нанасяне върху лицето и шията, има приятен аромат. Не забелязвам през деня да омазнява кожата ми повече или да променя състоянието на грима ми.

Rimmel Apocalips Lip Velvet 307 Meteoric Matte & Bourjois Contour Edition 10 Bordeaux line
Използвам тези два продукта заедно, защото когато нанасян течното червило на Rimmel се случва да изляза от комнтура на устните си и когато реша да изтрия грешката си заради течната си консистеция, цвета се размазва. Очертавайки преди това устните си молива на Bourjois, ми е много по-лесно да не излизам извън контура. Meteoric Matte е винен цвят с лилав подтон. В сравнение с първите Apocalips, този не е с толкова блясък завършек, но пък не е и напълно матова както аз очаквах. Скоро очаквайте пълно ревю за Apocalips Lip Velvet.

Golden Rose Color Sensation 108 & Bourjois Contour Edition 01 Nude Wave
Ако следите блога ми вече сигурно сте прочели за тази комбинация. Публикацията за нея може да видите тук.

Catrice Velvet Matt 030 Jump Up And Brown
Обожавам тези сенки, защото винаги когато нямам време да си играя да нанасям и преливам 2-3 цвята сенки, нанасям малко от тях и ги преливам с четка. Крайният резултата заблуждава, че съм отделила време за очите си, а това не е така. Цветът е кафяво-зелен с малко сиво. Единствено трайността им дори и с база върху моите мазни клепачи не е особено задоволителна, но съм склонна да простя това заради разкошният цвят и крайният резултат. Подробно ревю може да прочетете тук.

Бонбони Loacker Роза - селекция
Това са любимите ми бонбони. Бият дългогодишният ми фаворит Raffaello. Оставила съм си този бонбон за снимките и сега ще си го изям с кеф. Ако имате възможност опитайте ги. Няма да съжалявате.

Premier Лосион за тяло - Кашмир
Много богат и същевременно много лек лосион за тяло със страхотен аромат. Попива бързо и оставя кожата подхранена.

Това бяха последните ми любимци за 2014 година. Пожелавам на вас и на себе си една още по-вълнуваща нова година изпълнена с незабравими моменти :) Весело посрещане на 2015 година!




Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

11 коментара

  1. Ооо маската за коса ще се пробва задължително. Аз още доизхабявам тази с хибискус ;дд

    ОтговорИзтриване
  2. И аз мисля да пробвам маската и глоса на Golden Rose, звучат много добре :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Препоръчвам розовата маска с хибискукс повече от тази. А гланцовете на ГР са страхотни за цената си :)

      Изтриване
  3. отдавна искам да си взема такъв тип бяла пудра и си мислех за тази на есенс като по-бюджетен вариант, тъй като не знам дали ще ми хареса подобен продукт. Дали си заслужава да е тази на Буржоа?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тази на Буржоа все още не съм я нанасяла върху цялото лице и не знам как се справя. Ако не си с много мазна кожа според мен тази на Есенс би ти свършила работа. Моята е доста мазна и есенската пудра просто не си вършеше работата.

      Изтриване
    2. мдаммм, вероятно наистина ще стартираме с есенс като за проба :) А и не ми е чак толкова мазна кожата ,особено зимата :)

      Изтриване
  4. Има доста добри попадения. Някои още не съм ги пробвала, но ще се възползвам. Благодаря за инфото. Беше много полезно.

    ОтговорИзтриване