Любима комбинация продукти за устни

by - декември 18, 2014


Здравейте! До съвсем скоро много рядко използвах моливи за устни, дори когато съм с по-ярки или по-тъмни цветове червила. Винаги когато чуя "молив за устни" се сещам за комбинацията от тъмен лилав молив и перлено светло розово червило и бягах от тях като дявол от тамян. Но напоследък нещо в мен се промени и се сдобих с няколко молива и ги ползвам много често. Харесвам ги защото са много трайни и имат матов завършек. 



През последната седмица съм обсебена от комбинацията от молива за устни на Bourjois Contour Edition в цвят 01 Nude wave (в момента моливите са намалени на 6лв и е 1,14гр) и гланца на Golden Rose от новата им серия Color Sensation номер 108 (цената му беше около 5-6лв за 5,6мл продукт). 
Моливът на Bourjois 01 Nude wave е в светъл кафеникаво-розов цвят. Доста мек е и много наситен като цвят, нанася се много лесно, траен е и не изсушава устните. Понякога нося единствено молива върху устните си без да слагам гланц или червило. Но напоследък върху него нанасям малко от гланца на Golden Rose номер 108 и с него устните ми стават по-сочни и по-бляскави. Всички гланцове от серията миришат на карамелени бонбонки. Цветът, който имам аз придава съвсем малко цвят и много блясък. Не изсушава устните ми.





Кои са любимите ви продукти за устни в момента?





Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

11 коментара

  1. Наистина приятна комбинация. Ще взема да разгледам гланцовете на "Голдън Роуз".

    ОтговорИзтриване
  2. Ооу, разкош! <3 Обаче имам да ти се карам - защо не си ми казала още за тия нови гланцове?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. След като и ти си взе, чакам да ми кажеш дали ти харесват :)

      Изтриване
  3. любимият ми продукт за устни в момента се пренасочи към butter глосовете на nyx, но с удоволствие бих пробвала и този по-бюджетен вариант :)))

    ОтговорИзтриване