What's In My Makeup Bag #1 + Продукти за устни, които искам да изхабя

by - юли 28, 2014


Здравейте! Сутрините ми представлява горе-долу едно и също нещо - ставам, пия кафе, гримирам се и отивам на работа. Декоративната ми козметика е подредена по различни категории в няколко шкафчета и всяка сутрин минавам през тях и взимам каквото ми е необходимо. И почти винаги използвам едни и същи продукти. Така се оказвам с нови покупки, които не са тествани достатъчно или неща, които искам да изразходя, но въобще не се сещам да ги ползвам. За това реших да комбинирам нови продукти, любимци и такива, които искам да изразходя в една козметична чантичка и да ползвам съдържанието и всеки ден (като го сменям периодично).

*Бонус* Съвсем наскоро разгледах цялата си колекция продукти за устни и осъзнах, че имам прекалено много и със сигурност няма да изразходя и половината скоро. За това създадох купчинка "Да се изхабят докрай". Снимки на продуктите може да видите накрая на публикацията.

А ето какво има в козметичната ми чантичка:




Базите на Benefit за лице и сенки не харесвам, защото не вършат нищо от това, което обещават. Тази за лице е прекалено силиконова, не увеличава трайността на грима ми, поскрива някоя и друга пора, но не придава ефект "Уау, нямам никакви пори". Единственото, което и признавам е, че всички продукти нанесени върху нея се разнасят и преливат по-лесно. 
BB крема на La Roche-Posay Hydreane имам от някоя от бюти кутиите и въпреки, че с него лъсвам 1-2 часа след нанасяне и има съвсем лека покривност, придава на кожата ми един много здрав и свеж вид. Всеки път когато се погледна в огледалото, дори и с мазна Т-зона съм изумена колко невероятна изглежда кожата ми с него. Фон дьо тена на Bourjois Helathy Mix Serum добавих, за да имам опция с по-голяма покривност. Има гелообразна консистенция, много лек, средна покривност и прилична трайност в жегите. Коректора на Bourjois 123 Perfect CC ползвам от скоро и не знам дали ми харесва или не. Обещава хидратация и има SPF15. Гела и молива за вежди на Catrice са мои фаворити и ги ползвам всеки ден. Моливът за очи на Max Factor в черно просто искам да изхабя, защото го имам от 100 години. Сравнително мек е, но не е наситено черен, разнася се лесно. Кремообразните сенки на Maybelline Color Tattoo в цвят 40 са мой любим продукт, но ги бях забравила и не съм ги ползвала с месеци. Срокът им на годност или е изтекъл или предстои да изтече, за това искам да им се порадвам още малко преди да се разделим, за да си спестя евентуални очни проблеми. Без коректора на Catrice Camouflage не минава и ден за мен. Сенките на Golden Rose и Avon ползвам рядко. Тези на Golden Rose са по-добре пигментирани, но общото между двете четворки е че нямат особено голяма трайност върху клепачите ми дори и с база. Бронзиращата пудра и руж на Maybelline Dream Sun имам от скоро, но бързо се превърнаха в мои любимци. Спиралата на L'oreal Volume Million Lashes Excess (ревю тук) придава обем, но се рони в жегите и искам да я изхабя и да се разделим. Хайлайтъра на The Balm Mary-Lou Manizer е доста блестящ и не би се харесал на всеки, но аз го обожавам. Пудрата на Max Factor Creme Puff е чудесен цвят за мен в момента, защото имам доста тен. Спиралата на Max Factor Excess Volume  е много добра спирала в две стъпки (ревю скоро). Пудрата на Essence All About Matt използвам всеки ден като финална стъпка и всеки ден се моля да свърши, защото за мен тя не прави нищо.

Това бяха продуктите, които се помещават в козметичната ми чантичка, а ето и един бърз поглед на продуктите за устни, които искам да изхабя.



Golden Rose 2000 Lipstick 109
Golden Rose Ultra Rich Color 47
Avon In The Pink
Rimmel Kate Moss 16 (обожавам го)
Мини на Lancome (обожавам го)
Avon Fuschia Fun


Golden Rose Shimmer Gloss 61
Мини на Yves Rocher Sexy Pulp
L'oreal Glam Shine 101
Golden Rose гланц 06 (обожавам го)
Une Glimmer Lips G01

Това е от мен за днес! Спирам до тук защото и без това публикация стана много дълга.
Вие как организирате продуктите си?



Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

10 коментара

  1. Оххх, и аз как го имам този проблем с червилата! Имам по няколко от всеки вид нюанси и не мога и на 1/3 да ги изхабя :( Мисля, че това е продуктът, с който най-много се оливам...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. I feel your pain, sister :D Решила съм да сложа на пауза купуването на нови продукти за устни и да изразходвам каквото мога. Стискам си палци да издържа на изкушенията :)

      Изтриване
  2. Как организирам.. Амии пак преподреждах, но вече извадих всичко получило много любов и ползване за юни и юли и сега им давам последен месец преди да преподредя за есен, че чакат червените червила ;) Взех си 16 на Римел и Амии още свикваме.. Не е моето червило определено, но не е най-лошото за мен. Просто цвета, ама азбука си знаех и ви казах на теб и Меги ;))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ама как така не е твоето червило??? ти си първия човек, който не го обожава :D

      Изтриване
    2. Моля, моля не приемам обвинения за каквито и да е покупки ;)

      Изтриване
    3. Ама нося го заради вас :)) Е, скоро ще пиша и ще видите.. Меги, не се обаждай на теб вие такова нюанси са ти на устните ;дд

      Изтриване
  3. Хахах и аз към хората с проблеми с голямото количество червила. За последната година съм купила над 10, което, ако помислим реално няма как да изхабя скоро. Но не ми пречи пак да взимам, най-любимият продукт за купуване са ми :)
    Иначе имаме и няколко съвпадения с теб - сенките на Maybelline и гел-а на Catrice.

    ОтговорИзтриване
  4. За червилата явно няма две мнения :) Всички се оливаме и след това си стоят неизползвани ахахаха
    Съжалявам, че пудрата на Есенс не върши работа при теб. Ние с нея много добре се разбираме :) Но да ти кажа, че моята тайна е в слагането на матиращата пдура преди ББ крем или фдт. Имам чувството, че тогава матира най-добре :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз го знам този трик, но избягвам да го прилагам, защото усещам грима като маска :)

      Изтриване
  5. Май всички имаме проблем с червилата, нямам търпение да изхабя някои, за да си взема набелязани нови :)) Римелското червило е много красив цвят :)

    ОтговорИзтриване