Summer Essentials: Задължителни продукти в козметичната ми чантичка

by - юли 11, 2014


Здравейте! Ако следите блога ми отдавна, може би вече знаете, че кожата ми е комбинирана с мазна Т-зона, но през лятото цялото ми лице се омазнява. За съжаление, не съм попаднала на продукт, който да я матира през целия ден и ми се налага най-вече през лятото да освежавам грима си през деня. Не подновявам фон дьо тена или коректора си, а използвам продукти, които да отнемат мазния блясък и да матират кожата за следващите няколко часа.
Използвам матиращите листчета на Catrice, за да попия излишния себум натрупал се през деня. Не са ми най-любими, защото отнемат малка част от грима, но иначе си вършат работата. След това се пръскам малко термална вода на Avene, за да освежа кожата си. Нямам конкретни претенции към марката термална вода и обикновено взимам тази която е на промоция. Накрая с четка нанасям пудрата на Rimmel Stay Matte. Завършвам като нанасям продукта за устни на когото съм се спряла за конкретния ден.
Има дни, в които не ми се занимава и си ходя като мазно чудовище. Но има и дни, в които повтарям процеса 2-3 пъти.
Вие освежавате ли грима си през лятото?



Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

2 коментара

  1. Хехе, страхотни съвпадения имаме с теб :) Матиращите на Катрис, червилото в друг нюанс и малката сладка опаковка на термалната :))
    Girl's Temptations

    ОтговорИзтриване
  2. Все едно гледам моята козметична чантичка - матиращи листчета, термална вода и пудра са напълно задължителни :)

    ОтговорИзтриване