Ревю: Avon Skin So Soft Gradual Tan

by - юли 02, 2014


Здравейте! Всички (надявам се) знаем колко вредно може да бъде слънцето за нас и нашата кожа. Но лятото вече започна (дано без повече дъждове и бури), а с него и носенето на къси панталонки, рокли и потници. Аз лично винаги съм харесвала кожата си с малко тен през лятото. Избягвам да се пека постоянно, не съм фен и на салориумите и за това се доверявам на лосионите за постепенно придобиване на тен.

Цена: редовна 12,00лв, но може да се намери и на промоционална
Количество: 200мл
Къде: в каталозите на марката
Има: SPF 15 
Лосиона обещава приятен загар след 4 дневна употреба. Съдържа Бензофенон-3.



Всички лосиони, които придават на кожата постепенно тен имат химичен аромат. И при този аромата е такъв. През деня продължава да се усеща върху кожата. Питала съм по-близки мои приятелки дали го усещат, те казват не и мога само да се надявам, че не ми спестяват истината :). Лосиона е с лек жълтеникав цвят. В него има и златни блестящи частички, които остават върху кожата след нанасяне. Нанасям го като обикновен лосион за тяло, но внимавам да го разнеса равномерно и винаги когато приключа измивам ръцете си. И наистина за 4 дни придава лек равномерен тен на кожата. Но ако продължа да го нанасям започва да оранжавее. Тена се запазва 2-3 дни, като след още 2-3 дни пада напълно, равномерно, без кожата да става на петна. Преди да започна да го нанасям пак ексфолирам кожата на тялото.


На снимката в продължение на 4 дни нанасях лосиона само върху половината ръка. Сами може да видите разликите с и без лосиона.



  • Бензофенон-3 е съставка използвана за запазване на цвета на продукта. Намира приложение в козметика и парфюмерията. В малки количества не е опасна. Не е на челно място в списъка, така че не е една от основните съставки на лосиона за тяло.

Лосиона наистина придава тен на кожата. Харесва ми това че кожата не става на петна щом тена започва да изчезва. Миризмата му за мен е огромен минус, но както казах тези продукти вървят ръка за ръка с химичния си аромат.

Използвали ли сте подобни продукти? Имате ли любими?




Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

3 коментара

  1. Толкова му се чудих на този лосион, сега направо съжалявам, че не си го взех по-рано..

    ОтговорИзтриване
  2. И аз много се колебах дали да си го поръчам. В крайна сметка си купих един на Балеа, от който не останах никак доволна и сега съжалявам. Много полезна публикация! Определено ще се сдобия с една опаковка от него! :)
    Поздрави, http://darialovesmakeup.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На Балеа и аз го ползвах миналата година и от него ставах на петна. Не го препоръчвам на никой :)

      Изтриване