Ревю: Rimmel Moisture Renew & Oh My Gloss

by - юни 06, 2015



Здравейте! Днес ще си поговорим за едни от любимите ми грим продукти - тези за устни. И за марка чиито продукти за устни харесвам. Имам не малък брой червила от серията Kate в черната и червената гилза на Rimmel. 



Rimmel Moisture Renew
Количество: 4гр
Цена: около 10лв

Съвсем наскоро Rimmel пуснаха нова подобрена серия Moisture Renew. Новите Moisture Renew включват 10 нюанса. Първо си взех неутралният 705 Let's Get Naked и след като се влюбих в него си взех оранжевото 660 In Love With Ginger и червеното 510 Mayfair Red Lady. Опаковката им е пластмасова, но се усеща много стабилна.Червилата са много комфортни за носене - много меки и лесни за нанасяне и не изсушават устните. Когато съм с някое от тези червила нямам нужда от балсам за устни през деня. Цветовете са наситени и имат бляскав финиш. Предвид подхранващата си формула и гланцовият финиш, червилата имат доста добра трайност, но не са дълготрайни продукти за устни. След ядене и пиене имат нужда от подновяване на цвета. Имат лек приятен парфюмен аромат.
705 Let's get Naked e светъл прасковен цвят, подходящ за всеки ден цвят. 660 In Love With Ginger е топъл оранжев цвят. Не е нюанс, който предпочитам, но след като една от любимките ми Essie Button се появи в няколко видеа с него го купих и не съжалявам. Червилото е страхотно. 510 Mayfair Red Lady е наситено червен цвят.
Ако решите да опитате тези червила на Rimmel ви съветвам да заложите на по-светлите нюанси, защото заради по-подхранващата си формулата по-ярките цветове може да се размазват, но не е нещо което един молив за устни да не може да спре.



Rimmel Oh My Gloss 130 Purrr... Glossy Cat *
Количество: 6,5мл
Цена: около 9-10лв

Това е един от последните продукти за устни, които Rimmel пуснаха у нас. Тези гланцове обещават 6 часа трайност. Формулата му е обогатена с арганово масло и витамин Е. У нас Oh My Gloss се предлага в 6 цвята.
130 Purrr... Glossy Cat е светъл бежов нюд с множество сребристи частички в него. При нанасяне не дава плътен цвят на устните. Ароматът на гланца е сходен с този на червилата Moisture Renew, но доста по-силен. Формулата му е комфортна за носене без да лепне. Апликаторът е удобен за нанасяне. Въпреки обещанията на марката за 6 часа трайност, бих казала, че се задържа не повече от 2 часа и то ако не ям и пия. Поне след като изчезне не усещам устните си сухи или напукани.
Макар да няма нещо конкретно което да не ми харесва в гланца, бих казала, че не е страхотен продукт, който всеки трябва да опита.





Отгоре надолу и отляво на дясно:Mayfair Red Lady, In Love With Ginger, Let's Get Naked,  Purrr.... Glossy Cat






Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.




* Продуктът ми беше предоставен за проба от PR,
 но мнението за него си е лично мое.

You May Also Like

2 коментара

  1. Страхотни червила. Отдавна искам да си взема от тях и не мога да се спра на конкретен цвят, защото имам много. Все го мисля Джинджъра, хем го видях от Мариета.... пробвах As you want Victoria миналото лято, но ми излезна извън контура и се отказах тогава,а и имам такива нюанси. Трябва да ги преслушам пак. Иначе си много права - меки и супер комфортни, издържат няколко часа без ядене и пиене. не се врязват в гънки, не подчертават недостатъци....

    ОтговорИзтриване
  2. Let's Get Naked е просто страхотно <3

    ОтговорИзтриване