Любими продукти Май 2015

by - юни 01, 2015


Здравейте! Днес ще си поговорим за любимите ми продукти през месец май.

Vaseline Spray Moisturiser
Обожавам този спрей-лосион! Нанася се супер лесно и е чудесен продукт за всяка сутрин в която мързела в мен надделява и нямам особено желание да използвам лосион за тяло. Мирише много леко и приятно, но аромата не се задържа през деня. Има много лека и нелепнеща консистенция, която се разнася много бързо и се абсорбира бързо от кожата. След използване кожата е мека и подхранена.
L'occitane Крем за ръце с роза и карите
Това мини кремче ми беше подарък при покупка на друг крем за ръце на марката. Оказа се, че повече ми хареса това мини. Намирам този вариант за по-подхранващ кожата на ръцете. Не съм голям почитател на аромата на роза, но тук той е много лек и всъщност се улавям, че му се наслаждавам.
Sephora Дегримьор за очи
Както може да видите и на снимката в опаковката ми е останало съвсем малко количество от дегримьора. Очаквайте скоро да го видите в пост с празни опаковки. Той е двуфазен продукт, т.е. преди употреба трябва да се разклати, за да се смесят двете течности в в опаковката. Направи ми впечатление, че за разлика от други подобни продукти при този на Sephora течностите започват да се разделят след по-дълго време. Справя се с премахването на спирала лесно и бързо. Не използвам водоустойчива спирала и не мога да ви кажа дали маха безпроблемно и нея. Не оставя мазен филм след употреба, не изсушава и не дразни очите ми.
Essence The Gel топ лак
Напоследък всички хвалят този топ лак на Essence и се оказа, че всичко казано за него е вярно. Придава много блясък на ноктите и удължава трайността на лака. Задължително ще си взема и основата която е от същата серия.
Inglot Bronzing Powder № 73
Имам тази бронзираща пудра от доста време, но я ползвам единствено през лятото когато имам мъничко тен, защото е доста тъмна. Съвсем скоро се върнах от почивка и я извадих от шкафа. Много добре пигментирана е и заради по-тъмния си цвят трябва да се работи по-внимателно с нея. Прелива се с кожата бързо и лесно и е супер трайна. Не е матова, в нея има златисти частици, което е и единственото нещо което бих променила в нея. 
Inglot Multicolour Bronzing Powder №80
При последното ми посещение в Inglot исках да намеря матов вариант на бронзиращата пудра, за която ви говорех горе. За съжаление не успях. Тази обаче не е блестяща, а придава на кожата сатенен завършек. В нея са комбинирани няколко цвята пудра и в зависимост от това дали искам по-светъл или по-тъмен цвят взимам повече от по-светлата или по-тъмната страна. Отново нямам никакви забележки към трайността - стои си на мястото цял ден.
L'oreal Infallible 24h-Matte фон дьо тен
Новият ми любим фон дьо тен. Усеща се много леко върху лицето. Има добро покритие и придава полуматов финиш без да стои неестествено върху кожата. И това което най-много ме впечатли е трайността му - това е най-трайния фон дьо тен в колекцията ми. Дори и когато съм с него +12 часа не е изчезнал от носа ми и не стои на петна.
Dior Diorshow Iconic Overcurl спирала
С тази спирала забравих да използвам миглоизвивачка. Спиралата е наситено черна, придава дължина и обем на миглите, извива ги и запазва извивката през целия ден. Не се размазва или рони през деня.
L'oreal Color Riche Eva's Nude
През последните 2-3 месеца през по-голямата част от времето съм с това червило. Отива си с всеки грим и е подходящо за всеки повод. Има лесна за нанасяне консистенция и не изсушава устните. Случвало ми се е да го нанасям без огледало и не се притеснявам, че може да изглежда зле. 
L'oreal L'Extraordinaire 500 Molto Mauve & 101 Rose Melody
Това явно е месецът на продуктите за устни на L'oreal. Тези течни червила имат много приятен аромат и лека формулата. Супер комфортни са за носене и не изсушават устните. Освен цвят, придават на устните и блясък. Трайни са и имам предположения, че по-тъмните и ярки цветове биха оставяли лек стейн. 



Това бяха любимите ми продукти за месец май.




Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

2 коментара

  1. Страхотен подбор :) червилото на Ева много ми харесва, но подобни цветове изобщо не ми отиват. А топ лака на Есенс предпазва ли от обелване на връхчетата?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Определено удължава трайността на лака, но конкретно за връхчетата не мога да ти кажа нищо. При мен по принцип лаковете се белят бързо.

      Изтриване