Любими продукти Юни 2015

by - юни 30, 2015



Здравейте! Още един месец отмина и е време да ви покажа любимите си продукти. По-голямата част от тях са продукти купени наскоро. Този факт ме кара да се чувствам доволна от подбора на продукти.
Batiste Dry Shampoo A Hint Of Colour
Опитах други два варианта на популярните сухи шампоани Batiste и докато те не ми допаднаха, то Hint Of Colour веднага стана мой любимец. Мирише много приятно, освежава косата и не оставя бели следи.
Neutrogena One Step Gentle Cleanser
Този продукт обещава да премахне грима и да почисти кожата едновременно и наистина го прави. Но въпреки да усещам кожата си чиста след използването му, измивам лицето си още веднъж за всеки случай. Не изсушава кожата, но забелязах, че дразни очите. Има удобна опаковка с помпичка.
Clinique Take The Day Off  Eye Makeup Remover
Това е единственият дегримьор който съм опитала до сега и премахва спиралата ми за секунди без излишно търкане. Използвам го едва от няколко дни, но ми стана любимец още от първото ползване. Не дразни и не изсушава кожата около очите.
Lorac Pro 1 палитра
Откакто имам тази палитра не съм използвала други сенки върху очите си. Забравих за единичните си сенки и Шоколадовата палитра на Too Faced. Сенките са много меки, леко прашливи, наситени и трайни. За момента фаворити са ми Cream, Taupe, Lt. Bronze.
MAC #217
Защо отлагах покупката на тази четка толкова време? В момента 217 е моя най-добра приятелка и я използвам всеки ден за преливане на сенките, а понякога и за нанасяне на основен цвят. Работи винаги с лекота и резултатите винаги са перфектни.
Bourjois 123 Perfect CC Eye Cream
В момемнта се опитвам да изхабя някои от околоочните коректори в колекцията ми и вече повече от месец използвам забравеният в чекмеджето Bourjois CC Eye Cream. Имам го в цвят 22 Light Beige. Прикрива и озарява леко зоната около очите, през деня не подчертава фините линии и не изсушава кожата.
Rimmel 60 Seconds Super Shine 405 Rose Libertine
Съвсем наскоро у нас пуснаха нови цветове от една от любимите ми серии лакове 60 Seconds, които освен с нова визия, са и с нова формула която обещава много блясък. Взех няколко цвятя за проба, но 405 Rose Libertine веднага стана мой любимец. Цветът е по-тъмна сьомга, но не е ярък и стой много нежно върху ноктите.
Rimmel 60 Seconds Rita Ora 558 Go-Wild-er-ness
Заедно със новите цветове от 60 Seconds, Rimmel пуснаха и няколко цвята от колекцията на Rita Ora за марката. Погледът ми веднага се спря на 558 Go-Wild-er-ness - много нежен светло лилав цвят. Носих го няколко пъти подред и постоянно получавах комплименти за него.
Astor 45Sec Quick&Shine 101 Delicate Morning
Съвсем наскоро ви споделих впечатленията си от няколко продукта на марката Astor (линк тук). Оказа се, че този лак е страхотен - съхне бързо и дава блясък.
Deborah Glossimo цвят 09
Гланцът придава на устните лек червен цвят и страшно много блясък. Не лепне и не изсушава устните. Когато нямам много време сутрин и не слагам сенки върху очите, напоследък винаги избирам този гланц, за да даде малко свежест на лицето ми.
L'oreal Infallible Mega Lip Gloss 102 Scream and Shout
Съвсем случайно в Лили забелязах тези глосове от L'oreal. Те са нов продукт за марката и не очаквах, че ще простигнат толкова бързо у нас. Предлагат се в няколко финиша - блестящ, пастелен, неонов и матов. Макар да си харесах няколко цвята от различните финиши постъпих мъдро и взех само един за проба. 102 Scream and Shout е прасковен цвят със страхотна формула - лека и кадифена, без да лепне и да изсушава устните. Има и страхотен апликатор за който всички казват, че прилича на глосовете на YSL. Със сигурност ще ми е трудно да се удържда и да не си взема още цветове.
Maybelline Color Whisper 150 Faint For Fuchsia
Един позабравен любимец, който преоткрих съвсем наскоро отново. Имам ревю за него което може да прочетете тук (предуперждавам че ревюто е много старо). Цветът е ярко розов. Има мека и кремообразна формула, която се нанася лесно, цветът не е плътен, но с няколко нанасяния става по-наситен. Освен това е с гланцов завършек. Не е дълготраен продукт. Ако искате да опитате тези червила/балсам побързайте, защото май ги спират (*в Лили са намалени).
Bourjois Rouge Edition Aqua Edition 04 Viens si tu Roses
Това червило е супер комфортно за носене - перфектния продукт тип "балсам и гланц в едно". Цветът 04 Viens si tu Roses е наситен, има гланцов блясък, не изсушава устните и има доста добра трайнист. Дори оставя лек стейн веднъж щом блясъка изчезне. 04 Viens si tu Roses е червено-розов цвят.
Apivita Дълбоко почистваща маска със зелена глина
Маската е предназначена за мазна и комбинирана кожа. Формулата и е с 88% натурални съставки. Макар почти веднага след нанасяне да стяга кожата, след измиване тя не е суха или опъната, а е мека, чиста и гладка. Маската идва в пакетче включващо две дози. Една доза ми стигна за 4 ползвания.
Blush Brush by H&M
Така и не опитах декоративната козметика на H&M, но пък си взех две четки за грим за проба. И едната много ми хареса. Много добре похарчени 4лв (беше намалена). Използвам я за нанасяне на руж. Много е мека и загребва малко продукт. Освен това изглежда и много сладурски.










Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

2 коментара

  1. От къде е закупена палитрата на Lorac ?

    ОтговорИзтриване
  2. Лакът изглежда страхотно - сьомга цветът имам предвид, от сигурно месец искам да си купя цвят пъпеш или сьомга, но да не е електриково, май ще погледна и тези на Римел.

    ОтговорИзтриване