Ревю: Rimmel Apocalips 102 Nova & 501 Stellar

by - май 24, 2014


Здравейте! Съвсем наскоро ви споделих мнението си за цвета Apocaliptic от серията Apocalips на Rimmel. По онова време тя не се предлагаше в България и можеше да се поръча през интернет. От скоро обаче, Apocalips се предлагат вече и у нас. От стената на марката се сдобих с цветовете 102 Nova и  501 Stellar.



Цена: въвеждаща 7,99лв, след това около 10лв
Количество: 5,5мл
Къде: стените на марката


Няма да навлизам в големи подробности за тях, не защото няма какво да кажа. Мнението ми си остава същото и за да ви спестя четенето на едно и също нещо ето линк към предишното ревю. В него може да видите и суоч върху ръката и устните на ярко розовият нюанс Apocaliptic.


Както вече споменах сдобих се с цветовете Nova и Stellar. Nova е перфектният розов нюанс за пред деня - нито е прекалено ярко, нито е прекалено светло. Stellar е червено-розов нюанс, който в зависимост от светлината изглежда по-червен или по-розов. 


Аромата им е леко сладникав, а консистенцията кремообразна. Нанасят се лесно. Цветовете са много наситени и имат прилична трайност. Малко след нанасянето са много бляскави, след няколко минути губят малко от блясъка си. С тях нямам проблем с напукани устни.


102 Nova

501 Stellar
Като заключение ще кажа, че много харесвам серията Apocalips и ви препоръчвам да я опитате, ако харесвате наситени цветове върху устните си. Ако предпочитате съвсем лек цвят и повече блясък ги пропуснете.

Вие опитахте ли Apocalips? Харесаха ли ви? Кой е любимият ви цвят?






Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

0 коментара