За кремообразните сенки с любов

by - януари 22, 2015


Здравейте! Колко ли от нас имат времето и желанието рано сутрин да се занимават дълго с грима си? Аз не съм от тях. Сутрин гледам да съм максимално бърза, за да не се налага да тичам към метрото и да не закъснея. Мога от отделя няколко минутки, за да пия кафето си заблеяна в една точка, но не и за очен грим състоящ се от 3-4 цвята сенки+очна линия. За това обичам бързите и лесни продукти за очи, които придават една завършеност на грима с минимални усилия. Днес ще ви покажа три от любимите ми кремообразни продукта за очи с които постигат максимални усилия за кратко време.



Maybelline Color Tattoo 35 On and on Bronze
Количество: 1,5гр
Цена: около 10лв
Кой не е чувал за този цвят от серията Color Tattoo на Maybelline? Както и подсказва името им цветът им е бронзов. С перлено-блестящ завършек са, без блясъка да е прекален, което ги прави много подходящи за ежедневен грим. Имат много приятна кремообразна текстура, лесна за нанасяне. Цветът е добре пигментиран. Върху моите мазни клепачи On and on Bronze имат доста добра трайност (дори съм на мнения, че това е най-трайният продукт за очи в колекцията ми).

Rimmel Scandaleyes Eyeshadow Stick 011 Bluffing
Количество: 3,25гр
Цена: около 6-7лв
Този молив имам от съвсем скоро, но още след първото ползване ми хареса много и въпреки, че нямам нужда обмисля покупката на още цветове от него. Не е автоматичен за съжаление. Цветът Bluffing бежаво-кафяв с блестящи частици. Много кремообразен, пигментиран и траен цвят. Нанася се бързо и с няколко движения с четки външните линии са преляти с кожата.

Wet n Wild Perfect Pair Eye Wand 13 Bronze Toast
Не намирам информация за цена и количество.
Този молив/сенки получих преди доста време от едно от изданията на кутията Pinks. От едната страна има молив в бронзово кафяв цвят, а от другата сенки под формата на молив в по-светъл по-златист бронзов цвят. Днес ще обърна внимание само на сенките, защото цвета много ми харесва. Да, самия продукт не е толкова траен колкото Color Tattoo на Maybelline или молива на Rimmel, но цвета му е разкошен. Има металически завършек. Отново пигментиран и кремообразен продукт. Автоматичен е, което улеснява още повече използването му. Заради не добрата му трайност бих потърсила заместник в подобен цвят.


От ляво на дясно: Maybelline On and on Bronze, Rimmel Bluffing, Wet n Wild Bronze Toast


Вие обичате ли да използвате подобни продукти за очи? Кои са вашите любими бързи и лесни продукти за очи?





Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.


You May Also Like

9 коментара

  1. От скоро използвам кремообразните сенки на Maybelline и също съм много доволна от тях.

    ОтговорИзтриване
  2. Дали обичам? Че те са ми най-любими, да мацна с пръст за 20 секунди и да съм готова за излизане.
    Даже (о, чудо!) виждам дъното на кремообразните ми бронзови сенки на Essence, за които писах и в блога ми.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Значи задължително ще хвърля едно око на поста. Мисля че не съм ползвала техни кремообразни сенки до сега :)

      Изтриване
  3. Обожавам <3 <3 <3 Само ме е яд,че толкова дълго отлагах покупката на Color Tattoo-то и се надявам скоро в България да пуснат още цветове от тях :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И се надявам, ама надали хахаха Поне ни остава онлайн пазаруването :)

      Изтриване
  4. Ох.. предавам се, ще си ги взема и аз тези "проклети" сенки на Maybelline, толкова са красиви. :D <3

    ОтговорИзтриване
  5. Много са красиви и трите! Скоро си взеха тази на Maybelline и вече я използвам всеки ден. Наистина са страшно удобни, особено когато бързаш. Чакам с нетърпение да пуснат и новите сенки от линията!

    ОтговорИзтриване
  6. Наистина са много красиви и трите цвята. Wet'n'Wild са толкова трудни за откриване в България, а имат страхотни неща.

    ОтговорИзтриване