ТАГ: 7 смъртни гряха в козметиката

by - януари 09, 2015

Снимка: Интернет
1. Алчност
Кой е най-скъпият продукт, който притежавате?
Първото нещо което ми хрумна като прочетох този въпрос е първата ми палитра на Инглот, защото всичко в нея купих наведнъж. Ако не се лъжа палитрата и 5те сенки в нея бяха около 55-60лв.

2. Гняв
С кои продукти имате love/hate връзка?
Изкуствените мигли. Не ме бива в поставянето им, ръцете ми треперят и крайният резултат никога не е бил задоволителен.
Снимка: Интернет


3. Чревоугодничество
Коя марка заема най-голяма част от колекцията ви с гримове?
Като бройка най-много продукти имам от Avon. Но някак си не искам това да бъде отговорът ми на въпроса, защото преди години бях леко обсебена  и поръчвах доста неща от брошурите им. Продуктите им в никакъв случай не са лоши, но не ги ползвам всеки ден. Изключение прави базата им за сенки, която ползвам ежедневно. И така, с ръка на сърцето казвам Rimmel. Имам 8 червила, 2 фон дьо тена, пудра и 4-5 молива и си ги ползвам редовно.


4. Леност
Кой продукт пропускате най-често поради мързел?
Много често пропускам да нанасям молив или сенки върху долния клепач. Не го правя толкова от мързел, колкото забравям (трябва да започна да пия гинко билоба май).

5. Гордост
Кой продукт ви носи най-голямо самочувствие?
Фон дьо тен/коректор и спирала. Тези два продукта за мен могат да променят цялостната визия на една жена. Фон дьо тена изравнява тена и прикрива някои недостатъци на кожата, а спиралата подчертава и освежава погледа.


6. Похот
Кой продукт е на върха на вашият списък?
Ще спомена два продукта, защото единият е лимитирано издание и май вече не може да се намери никъде (може информацията ми да е грешна).

NARS Guy Bourdin Blush Palette
Снимка: Интернет


Lorac Pro Palette


Снимка: Интернет
Разбира се има още много продукти от дългия ми списък с желания, но мисля да споделя с вас само тези два топ продукта за мен.

7. Завист
Кой продукт изглежда най-добре върху други хора, но не и върху вас?
Черен молив през деня. Вечер нямам проблеми с черният цвят върху очите, но през деня като се видя в огледалото смятам, че изглеждам нелепо. Колкото и тънка линия да съм направила в огледалото виждам малки очи, малко по-състарена визия и внимание насочено към носа ми. А носа ми си е голям така или иначе, харесвам го, но той си се забелязва заради размера си и не искам да акцентирам допълнително върху него. За това ползвам сиви и кафяви моливи през деня, въпреки че виждала толкова жени върху които черният цвят седи невероятно.

Снимка: Интернет



Понеже знам колко е популярен този таг и вече почти всички са го правили, тагвам тези (колкото и малко да са) да отговорят на въпросите :)






Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

5 коментара

  1. Много ми харесаха отговорите ти и това, че си искрена :) И аз имам проблем с черния молив и с фдт и спирала се чувствам най- добре :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Освен спецалността имаме и доста сходни отговори :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, мисля че може да намерим и други общи неща между нас ;)

      Изтриване
  3. Много интересна статия :-)

    ОтговорИзтриване