Good Box Април 2017

by - май 01, 2017


Здравейте! Дълго се чудих дали да пускам този пост, защото кутията за месец април пристигна преди доста време и със сигурност съдържанието й няма е изненада за никого от вас. Но този път кутията много ми допадна като подбор на продукти и реших все пак и аз да напиша нещичко за Good Box и априлското й издание. Ето какво се криеше в кутията:

Фарер Маска за лице от зеолит (оригинален размер; 1 брой /15гр/ - 1,00лв)
Маската е под формата на прах и трябва да се разтвори във вода. Предназначена е за всеки тип кожа и обещава лифтинг екефт и да тонизира, подхрани и хидратира. Освен това има антибактериално и антисептично действие. Определено ще я пробвам.

Sezmar Collection Масло от карите (оригинален размер; 60гр - 7,50лв)
Маслото е добито по метода на студеното пресоване и е подходящо за лице, коса и тяло. Преди време, пак от Good Box опитах маслото за тяло на Zoya Goes Pretty от карите, какао и кокос, което мирише ужасно вкусно. За съжаление това не мирише така.

Natural Cosmetics Rosa Pretiosa Натурален крем за околоочния контур (оригинален размер; 20мл - 16,90лв)
Опитах доста продукти на марката покрай Good Box и всеки до един ми хареса и имам големи очаквания към този. Околоочният крем в тазмесеното издание обещава да подхрани кожата и да изглади фините линии, както и да се бори с тъмните кръгове, подпухналостта и следите от умора. 

Vivre Naturel Душ гел с люляк (оригинален размер; 250мл - 7,90лв)
Люлякът има доста силен аромат и такъв е й този на душ гела. Определено ще го пробвам.

Dr. Scheller Дневен крем с масло ат арган и амарат (саше - 1,5гр; оригиален размер - 50мл; 27,90лв)
Кремът обещава да намали бръчките и видимо да изглади лицевия контур. До края на месец май може да закупите всички продукти от серията с 15% отстъпка от онлайн магазина на befit с код Goodbox15.

Leya Сурови десерти с пълнеж (оригинален размер; 1 брой  - 3,19лв)
В кутията са включени три различни варианта в които се предлагат десертите - с мока и какаови парченца, с бадемов крем, малини и ванилия и с кленов сироп, ябълка и лешник. Опитах един от вариантите и е много, много вкусен. Със сигурност ще хапне и другите с удоволствие. До края на месец май може да използвате промокод LEYALOVE на leyastore.com и да ползвате 10% отстъпка.

Musala Крекери с куркума и сусам (оригинален размер; 100гр/ - 1,25лв)
Обичам куркума и сусам и тези соленки много ми харесват. Надявам се да открия къде се продават и да държа поне едно пакетче на работа, за моментите в които ми се хапва нещо солено.

Aloe King Напитка с алое вера и ананас (оригинален размер; 1 брой  - 1,25лв) 
Пила съм други варианти на напитката преди и му харесват, сигурна съм че и този ще ми допадне, защото харесвам ананас. 

Това беяха всички продукти включени в кутията.

Какво е Good Box?
Good Box е месечна абонаментна кутия, която включва продукти с натурален и био произход. Цената й е 19,90лв + около 3,00лв за доставка. Може да се поръча от официалния им сайт - goodbox.bg

You May Also Like

1 коментара

  1. С интерес следя статии за кутиите от типа на Good Box и мисля, че почти ме спечелиха. Съвсем скоро ще се абонирам. Разгледах, че има възможност да направиш подарък, което е страхотна идея! Купуваш абонамент за някого и няколко поредни месеца ще получава подаръци - просто чудесно :)) Ще се възползвам за следващи поводи.

    ОтговорИзтриване