Любими продукти Януари 2017

by - януари 29, 2017



Здравейте! Януари месец е вече към края си и е време да ви покажа любимите си месечни продукти. Повече продукти които ще ви покажа днес са нови за мен, но успях и да преоткрия един забравен продукт за устни.


Colourpop Lippie Stix Cookie & Aquarius
Без съмнение това са продуктите за устни които използвах най-често през изминалия месец. Формулата на тези червила е много приятна за носене - цветовете са наситени, трайни и не изсушават устните. И двата цвята (по-светлия Cookie и по-тъмния Aquaruis) са неутрални и са чудесен избор за ежедневен грим.

Make Up For Ever HD Powder
Ползвала съм не малко прахообразни пудри, но тази на Make Up For Ever е една от най-фините и незабележими върху лицето. Стои много естествено и стига да не прекаля с количеството не оставя бели следи. Няма кой знае какви матиращи свойства, но заради естествения финиш я предпочитам пред други пудри.

Bell Hypoallergenic Modeling Stick*
През последните няколко месеца използвам контуриращи продукти под формата на пудра винаги когато се гримирам. Определено стикът е много по-лесен за употреба. Цветът е напълно матов и е едновременно топъл и студен. Прелива се лесно (аз ползвам гъбка) и оставя лек цвят и контуриран ефект.

Revlon Colorstay Moisture Stain #005 Parisian Passion
Съвсем случайно попаднах на видео в което се споменаваше този продукт, спомних си че го имам и го извадих, за да го пробвам. Parisian Passion  е тъмен сливов цвят. Формулата е по-различна от други продукти. Бих я определила като гелообразна. Има лек гланцов завършек. Щом цветът изчезне, устните остават с лек стейн който остава за дълго.
 

Lóreal Pure Clay Purify Mask
Маската има много приятен свеж аромат. Формулата й не е прекалено гъста и се разнася лесно върху кожата. Оставям я за 10 минути и след това я отмивам. Последните няколко минути в които съм с маската усещам кожата си силно опъната, но след отмиването й кожата ми е мека, чиста и не усещам никаква сухота или опънатост.

Bioderma Sebium Mat Control Moisturiser*
Харесвам цялата серия Sebium на Bioderma, но не намирам кой знае каква разлика в действието и ефекта на кремовете. Mat Control (както и Global и Pore Refiner) е с много лека формула, която се абсорбира от кожата бързо. Успява да балансира кожата през деня - не я изсушава и успява да контролира отделянето на себум. Чудесна основа за грим е.
 

И на последно място ще ви покажа електричеката четка за зъби на Braun, която ползвам от малко повече от месец и много харесвам. Определено усещам разликата след измиване с електрическа и с обикновена четка за зъби. 


*Продуктите ми бяха предоставени за проба,
но мнението ми за тях не е повлияно от този факт.

You May Also Like

5 коментара

  1. И аз много обичам електрическата си четка, със сигурност разликата е осезаема. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Нямам търпение да пробвам Revlon-ското червило :)

    ОтговорИзтриване
  3. Имам го точно това червило на Revlon и съм супер доволна! Даже сега се подсещам да го изровя от чантата и да се разкрася с него :D

    ОтговорИзтриване