Good Box Януари 2017

by - януари 29, 2017



Здравейте! Какъв по-приятен старт на неделната сутрин от разопаковане на кутията Good Box :) Макар да я получих преди няколко дни, нямах достатъчно време да разгледам всички продукти в нея. Днес обаче освен да ги разгледам, ще хапна и ще пийна каквото има за хапване и пийване и ще споделя мнението си за съдържанието на Good Box този месец.



Гая Сок от ябълки и круши (оригинален размер; 250мл - 1.80лв) 
Соковете на марката са произведени от български плодове без добавени захар, подсладители, вода и консерванти. Градините в които сотглеждат плодовете са в преход към био земеделие. Предлагат се четири вида сок: ябълка, ябълка + круша, ябълка + арония, круша. В кутията се падна варианта с ябълка и круша. Сокът има наситен пловод вкус и е достатъчно сладък. Определено бих си го взела отново.

Immune Tea Чай (оригинален размер; 30гр - 3,18лв) 
Чаят съдържа 6 диворастящи билки които трябва да подсилят имунитета ни в сезона на грипа.
 
Dr. Keskin Ореховка (оригинален размер; 1 бр - 0,90лв) 
Ореховката е направена с български орехи. Опитах я, не беше лоша, но съм и по-вкусни ореховки.

Nature Valley Зърнено блокче с овесени ядки и мед (оригинален размер; 1 бр- 1,29лв)
Блокчето е подходящо за консумация за закуска или в моментите в които усещаме глад през деня. Съдържа захар. Пробвах го и ми допадна. Наподобява вкуса на бисквити Белвита, но е достс по-хрупкаво. В опаковката са включени две блокчета.


Damascena Хвойнова вода ( оригинален размер; 100мл - 3,50лв) 
Харесвам флоралните води и ги ползвам редовно, но не успявам да ги изразходя със скоростта с която получавам нови от кутиите на Good Box. Хвойновата вода е подходяща за склонна към омазняване кожа. Трябва да почисти кожата, да стегне порите и да регулира производството на себум. Със сигурност ще я пробвам.

Weleda Лосион за тяло с облепиха (саше - 4мл; оригинален размер  200мл - 31,50лв) 
Не съм почитател на продуктите на марката за тяло. Предназначени са за чувствителна или суха кожа каквато моята не е. Въпреки това ще пробвам лосиона. Пък и сашето не би ми стигнало за повече от 1-2 използвания.

Weleda Паста за зъби със соли (мини размер 10мл; оригинален размер 75мл - 11,50лв)
Формулата на пастата включва морска сол за естествено почистване и избелване на зъбите.

Сапунената работилница Сапун с портокал и канела (оригинален размер; 115гр - 4,00лв) Сапунът е подходящ за употреба върху лицето и тялото. Маслото от карите и бадемовото трябва да хидратират, а добавената канела трябва дс има лек ексфолиращ ефект. Не използвам сапуни въобще, но тъй като това е поне втория или третия който получавам от кутиите, ще им дам шанс. По скоро бих ги използвала само върху тялото си, защото се притеснявам, че биха изсушили кожата на лицето ми.

Natural Cosmetics Крем за ръце (оригинален размер; 75мл - 14,99лв)
Кремът е с лека формула и силен аромат на рози. Пробвах го веднъж и омекоти ръцете ми без да ги оставя мазни.

Това бяха продуктите включени в януарското издание на Good Box. Със сигурност ще поръчам кутията и за февруари.

You May Also Like

0 коментара