Ревю: L'oreal Miss Hippie Mega Volume & Superstar False Lash Спирали

by - януари 18, 2017


Здравейте! Спиралата за мигли е продукт който използвам ежедневно и поради тази причина пробвам нови спирали много често. За днес съм ви приготвила ревюта на две от последните предложения на L'oreal - Miss Hippie и False Lash Superstar.


L'oreal Miss Hippie Mega Volume Mascara
Количество:  8,4мл
Цена: около 20 лв
Годност след отваряне: 6 месеца
Можете да я откриете в дрогериите, навсякъде другаде където се предлага марката, както и онлайн.



От L'oreal обещават спиралата да придаде хипарски шик и фестивална визия на миглите. Няма да лъжа, нямам никаква представа как трябва да изглеждат фестивалните или хипарски мигли, но спиралата много ми харесва. Първо, заради четката, защото успява да достигне всяка една мигла (дори и по-късите) и да ги подреди. Второ, формулата на спиралата не е била водниста дори при първото нанасяне след отварянето й. И трето и не на последно място, харесвам колко добре подрежда миглите ми, придава им обем и ги прави наситено черни.


През последните няколко месеца забелязвам, че всички спирали с неводоустойчива формула се размазват понякога, особено в дните в които съм с грим повече време. Тази също не е изключение. Въпреки това за момента не се отказвам от тях и продължавам да си купувам с обикновена формула. 
Оценка: 4/5

L'oreal  Mascara False Lash Superstar Mascara
Количество:  2х6мл
Цена: около 20 лв
Годност след отваряне: 6 месеца
Можете да я откриете в дрогериите, навсякъде другаде където се предлага марката, както и онлайн.

Двойните спирали имаха своя момент преди доста време и марките понякога пускат отново такъв продукт на пазара. До момента съм опитала не голям брой спирали в две стъпки и никоя от тях не успя да ме накара да възкликна "Уау". Но името на тази спирала ме спечели и за това и реших да я пробвам. 
От марката обещават спиралата да направи миглите супер дълги, супер обемни и супер извити. Първата стъпка с бял цвят на туша трябва да придаде обем на миглите, а втората - да ги удължи и направи наситено черни.



Четките и от двете страни са малки и успяват да достигнат до всяка мигла без проблем. Четката на втората стъпка е леко извита и успява да извие и повдигне миглите при нанасяне. Спиралата придава обем и дължина на миглите но е далеч от ефекта на изкуствени мигли. За мен това е една чудесна спирала за ежедневието, но ако търсите по-драматичен ефект по-добре я пропуснете. Освен това забелязвам, че тази спирала се размазва повече от много други.


Един съвет който бих ви дала ако използвате спирала с две стъпки без значение марката е винаги да оставяте туша върху миглите си да изсъхне малко след нанасяне на първа стъпка и след това да преминете към нанасянето на втората.
Оценка: 3/5

Тези две спирали не успяха да ме впечатлят. Мой фаворит от спиралите на L'oreal си остава False Lash Wings Sculpt (ревю за нея тук).

Коя е любимата ви спирала на L'oreal?

You May Also Like

1 коментара