Ревю: REN Get Your Glow On Комплект

by - юни 14, 2016


Здравейте!  Преди няколко месеца се сдобих с комплект "Get Your Glow On" на марката REN. Той включва три от най-популярните продукти на марката, които да почистят и изравнят кожата като я оставят озарена и свежа. Всички продукти пристигат в супер сладък и използваем бял козметичен несесер.

Продуктите на REN може да се намерят и у нас в магазин "Шипка" в София. Разбира се, предлагат се и онлайн от много сайтове. Аз поръчах комплекта от feelunique, но към момента не е наличен.


REN Satin Perfection BB Cream
В мини размер от 15мл в комплекта (оригинален размер: 28 паунда , количество: 50мл )

BB кремът е в цвят Light Medium, който е и единственият цвят в който се предлага. Той е с адаптираща се към цвета на кожата формула. Без силикон. Има SPF15. Обещава да прикрие несъвършенствата и да остави кожата озарена.
Когато за първи път отворих тубичката, BB кремът ми се видя прекалено розов за моята кожа, но при нанасяне наистина се адаптира към тена на кожата. За по-тъмни кожи Light Medium би бил прекалено светъл. Аз мога да го използвам в момента, но ако хвана малко тен би бил прекалено светъл за мен.
Този BB крем има много леко покритие и изравнява тена на кожата, но не успява да прикрие други несъвършенства (пъпчици и белези от акне). Има много естествен озаряващ завършек. Върху моята кожа (комбинирана със склонна към омазняване Т-зона) издържа около 5-6 часа, но с нанесена пудра върху него.
Оценка: 3/5
Много ми харесва колко естествено стои и лекият озарен завършек, но покритието не ми е достатъчно. Ще продължавам да го ползвам, най-вече в дните в които искам нещо много леко и естествено върху кожата си, но не е продукт който бих купила в реален размер.




REN Micro Polish Cleanser
В мини размер от 30мл в комплекта (оригинален размер: 20 паунда , количество: 150мл ) 

Ексфолиантът трябва да почисти кожата и да премахне мъртвите клетки от повърхността й. Екстрактът от мексиканска папая заедно с гликоловата и млечна киселина ексфолират и озаряват кожата.
Консистенцията му е много пухкава и при нанасяне върху кожата леко се разпенва. Частиците са много фини и не драскат или дразнят кожата. След използване тя е по-мека, по-гладка и по-озарена. Липсва чувство на опънатост и сухота.
Оценка: 5/5
Това е продукт, който бих си взела в реален размер. Хареса ми колко е нежен към кожата, но успява да я почисти много добре.
 


REN Glycolactic Radiance Renewal Mask
В оригинален размер от 50мл в комплекта (цена: 32 паунда)

Маската е с ексфолиращо действие и трябва да премахне мъртвите клетки от повърхността на кожата като след употреба трябва да озари и обнови кожата и да избистри тена. Освен това обещава и да намали размера на порите значително. Подходяща е за всеки тип кожа, освен силно чувствителната Съдържа гликолова, млечна, лимонена и винена киселини, които да ексфолират кожата. Обогатена е й със съставки като омега 3 и 7, които да успокоят и подхранят кожата при използване. Нанася се плътен слой от маската и се оставя за 10 минути, след като се премахва с навлажнена кърпа.
Цветът на маската е оранжев и има аромат на кайсии. Консистенцията й е гелообразна и малко лепкава. Според производителя ако кожата ви е по-чувствителна може да усетите някакво леко щипане върху кожата. Моята не е, дори бих казала, че е много толерантна при използването на продукти с киселини и не усетих нищо.  Първите няколко пъти при нанасяне на маската спазвах времето което е препоръчано върху етикета и не забелязах никакъв резултат след свалянето й. Тъкмо се бях разочаровала, че тази маска не е толкова страхотна колкото очаквах докато не попаднах на отзиви за нея, в които много момичета споделят, че остават повече време с нея. За това реших при следващото нанасяне да я оставя за съвсем малко повече време. И тогава забелязах резултати след използването на маската. Кожата ми е с по-ясен и изравнен тен. Изглежда много свежа, здрава и озарена. Забелязвам и известно намаляване размера на порите, но за съжаление този резултат е временен, но се надявам при редовна употреба да забележа по-дълготраен ефект.
Задължително след използване на продукти с киселина нанасям крем със SPF, който да защити кожата от слънчевите лъчи. 
Оценка: 5/5
След ползване на маската, кожата изглежда обновена, по-гладка при допир и озарена. Използвам я един път седмично или вечер преди някаква важно събитие.


Отчитам опита си с продуктите на марката от този комплект като успешен и определено ще бих пробвала и други.
Вие използва ли ли сте продукти на REN?





Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

1 коментара

  1. За първи път чувам за тази марка от това ревю. Изглежда наистина са хубави продукти, бих ги опитала. :)

    ОтговорИзтриване