All About The Lipliners Part. 1

by - юни 02, 2016


Здравейте! През последната година моливите за устни се превърнаха в ежедневни продукти за мен. Освен, че помагат за дълготрайността на цвета и предотвратяват излизането извън контура на червилото, те оформят и правят устните по-плътни. Днес ще ви споделя накратко мнението си за няколко молива за устни които използвам напоследък.




Wycon Automatic Lipliner #101 Naked
Количество: не откривам информация върху опаковката
Цена: 9,90лв
Моливът на Wycon е  автоматичен и това улеснява използването му, защото не се налага да го остря. Цветът 101 Naked e бежаво-розов неутрален цвят. В него има и фини блестящи частици, които не съм забелязала при купуването му. На ръката не стоят лошо, но веднъж нанесен моливът върху устните не ми харесва именно заради блестящите частици.
Формулата на молива не е прекалено мека. Нанася се лесно. Трайността му не е лоша, но не бих я определила като впечатляваща.Накрая ще спомена и малко за опаковката, която ме изненада колко евтина и нестабилна се усеща.
Като заключение бих казала, че моливът не е лош, но не бих купила отново този или друг цвят от серията.
Оценка: 3/5

Maybelline Color Sensational Lip Liner #132 Sweet Pink
Количество: не откривам информация върху опаковката
Цена: около 4-6лв
Този молив за устни на Maybelline взех съвсем случайно и дълго време стоеше неизползван. Цветът Sweet Pink е светъл розово-коралов цвят. Моливът е с матов завършек и в него липсват каквито и да е частици. Цветът е много натурален и стои много естествено върху моите устни като го очертава и оформя. Моливът има добра трайност и остава върху устните няколко часа.
Оценка: 4,5/5

Essence Lipliner  #12 Wish Me A Rose & #06 Satin Mauve
Количество: 1 гр всеки
Цена: около 3лв
Двата молив макар и на една марка и от една и съща серия са с различна формула и се представят по различен начин. По-розовият молив със сребриста капачка е със старата формула, а с капачката отговаряща на цвета на молива е с нова формула.
Wish Me A Rose е прасковено-розов по-ярък цвят.  Този молив е много мек, кремообразен и лесен за нанасяне. Наистина е страхотен предвид цената си. Изсушава леко устните след около час, но ако нанесете друг продукт върху него (балсам, червило, гланц и т.н.), а него носите самостоятелно това изсушаване не се усеща. Трайността му е много добра.
Satin Mauve е доста популярен цвят, спряган за двойник на молив за устни на MAC. Цветът му е кафяво-лилав. Моливът е много по-сух като консистенция сравнен с Wish Me A Rose. Освен, че се нанася много по-трудно, подчертава гънките върху устните и те изглеждат много сухи. Този молив няма как да се носи самостоятелно. 
Определено харесвам повече моливите със сребристата капачка, които със старата формула.За съжаление те вече са изчерпани и могат да се намерят моливи с новата формула.
Оценка: 3/5


От дясно на ляво: Wycon 101. Maybelline 132, Essence 12, Essence 06


Ако случайно сте в търсене на молив за устни в неутрален цвят, бих ви препоръчала Rimmel Exxagerate Lip Liner в цвят #030 Naked (ревю за него тук).
За в бъдеще очаквайте още постове за моливи за устни. Макар да имам не малък брой, продължавам да заглеждам и купувам такива продукти.




Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

1 коментара

  1. Много полезно ревю, аз също неусетно се оказах с доста голяма колекция от моливи за устни :) Пробвала съм само тези на есънс от ревюто ти и твърдо поддържам мнението ти, че новата формула е пълен провал -.- много сухи, дерат устните, липса на пигментация и крайният резултат е много незадоволителен. А старата формула е като масло и много съжалявам, че не успях да си взема повече моливи от старите :/ а на Maybelline не разбрах - по-мазен ли е или по-сух?

    ОтговорИзтриване