Ревю: Lights of Orient на Essence

by - юни 17, 2016


Здравейте! Бързам днес да ви споделя впечатленията си от продуктите от колекцията Light Of Orient на Essence преди съвсем да изчезне от магазините.


Essence Lights Of Orient Matt Lipstick #03 The Sultan's Daughter
Количество: 1,9гр
Цена: 5,49лв
Годност след отваряне: 12 месеца

Червилото от колекцията се предлага в три цвята, като за себе си избрах най-светлия цвят The Sultan's Daughter. Има много приятен плодов аромат. Консистенцията му е кремообразна и лесно се нанася върху устните. От марката обещават червилото да е с матов завършек, но той е по скоро сатенен. Много е комфортно за носене и не изсушава устните. Не е дълготрайно и след няколко часа носене (особено след хапване) трябва да се поднови.
Оценка: 4/5
Червилото не е никак лошо и го нося много често, но не е нещо страхотно което  да трябва да се пробва.  



Essence Lights Of Orient Хайлайтър #01 Golden Gate To Orient
Количество: 6,38гр
Цена: 8,79лв
Годност след отваряне: 18 месеца
 
Хайлайтърът е в много удобна за ползване опаковка под формата на стик и директно се нанася върху желаните зони. Макар опаковката му да изглежда идентична с тази на червилото, при хайлайтъра тя се усеща по-евтина и нестабилна. Дори капачето не се затваря стабилно.
Като оставим опаковката на страна (все пак марката е бюджетна и като такава не залага по-качествени опаковки), хайлайтърът се предлага само в един цвят Golden Gate To Orient. Той е в цвят шампанско с по-забележими частици брокат. При преливане върху кожата цветът се губи и остават най-вече по-едрите частици брокат. Именно това е причината да не харесвам толкова този продукт.
Оценка: 3/5
Отново това не е лош продукт. Просто би ми се искало частиците в него да бяха по-фини.


А сега дойде време да поговоря и за любимите си продукти от колекцията:


Essence Lights Of Orient Bronzer #01 Sunkissed Beauty & #02 Oriental Beauty
Количество: 8гр
Цена: 7,29лв
Годност след отваряне: 12 месеца

Обожавам тези два бронзъра по-равно, макар на снимката единия да изглежда по-ползвам от другия. Причината за това е, че първо си взех по-светлия цвят Sunkissed Beauty, който толкова много ми хареса, че реших да си взема и по-тъмния Oriental Beauty. И двата бронзъра са с много красив принт. По средата имат малко кръгче със златиста блестяща пудра. Тази златиста пудра не е разположена до дъното на продукта. Пигментацията им е средна и трудно може да се прекали с тях. И двата цвята придават много естествен бронзов загар на кожата. Горещо ви го препоръчвам тези бронзъри.
Оценка: 5/5


Essence Lights Of Orient Eyebrow Shaper #02 Oriental Beauty
Количество: 0,342гр
Цена: 4,99лв
Годност след отваряне: 36 месеца

Другият мой любимец от колекцията е молива за вежди в цвят Orinetal Beauty (предлага се в още един цвят). Нямах кой знае какви очаквания от него, защото преди бях ползвала моливи за вежди на марката, които бяха по-меки за моя вкус. Но този молив много ми хареса. Първо, той е със сив подтон и стои много естествено върху веждите. Освен това е много траен и не мърда цял ден. Дори в големите жеги, накрая на деня все още го забелязвам на мястото си, но леко избледнял. Не е прекалено мек, има добра пигментация и е автоматичен. Пишейки в момента си мисля как трябва да се запася с още бройки от него.
Оценка: 5/5






Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

0 коментара