Ревю: Urban Decay Afterglow Руж

by - март 15, 2016


Нямам кой знае колко голям опит с продуктите на Urban Decay. Обожавам базата им за сенки Primer Potion, но все още не съм опитвала може би най-популярните им продукти - палитрите със сенки. Докато продължавам да се чудя да пробвам ли някоя от Naked палитрите, поръчах ружa от серията Afterglow в цвят Rapture.


Urban Decay Afterglow 8-Hours Blush
Количество: 6,8гр
Цена: около 19 паунда
Годност след отваряне: 24 месеца
Състав:
Isoeicosane, Silica, Dimethicone/Vinyl Dimethisone,Srosspolymer, Zinc Stearate, Trimethysiloxysilicate, Triethoxycaprylylysilane, Polypropylsilsesquixane, Polyisobutene, Caprylyl Glycol. Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, Methicone, Tin Oxide

От марката обещават мека и преливаща се лесно с кожата формула с озаряващ завършек. Предлага се в 12 цвята като някои от тях са доста ярки и според мен трябва доста смелост, за да ги носиш.


Ружът е в пластмасова опаковка в метален цвят. Честно казано останах леко разочарована,  защото гледайки снимки на продукта онлайн очаквах метална опаковка. Опаковката е компактна и много лека. Логото на марката е поставено върху капака и е прозрачно и през него може да се види цвета на ружа. Капачето се затваря се с магнит.


Спрях се на цвета Rapture след като попаднах на няколко ревюта за него. Цветът е разкошен и веднага ме спечели макар да изглежда доста тъмен в опаковката. Той е сливов цвят с фини сребристи частици в него. При нанасяне тези частици не се забелязват върху кожата. Цветът не е силно пигментиран, което е чудесно предвид по-тъмния му цвят и реалната възможност да постигна клоунска визия ако прекаля. Но се надявам по-светлите цветове от ружовете Afterglow  да са по-пигментирани, за да се получава наситен цвят само с едно нанасяне.
Ружът е фино смлян и не е необходим силен натиск с четката за получаване на интензивен цвят. Много лесно се прелива с кожата и други прахообразни продукти. Както споменах частиците в него не се забелязват щом ружът се нанесе върху кожата, но завършекът му е озаряващ, не и матов.
Относно трайността му - нямам забележки. Издържа по-голямата част от деня в перфектно състояние, като към края е вече избледнял, но това е нормално за моята кожа. Радвам се, че марката не са дали някаква гръмко обещание за трайност както правят много други брандове напоследък. Хубаво е да подхождаме с реални очаквания за продуктите които използваме, за да не останем разочаровани накрая.
Използвам Rapture винаги когато се гримирам в по-неутрални цветове, защото придава естествена руменина на бузите и свежест на цялото лице.



Оценка: 4/5
Обожавам този руж. Най-вече заради цвета му - нямам нищо подобно като цвят сред останалите си ружове. Но нищо друго в него не успя да ме впечатли. Гледайки други цветове от Afterglow нямам желание да поръчвам още. Бих предпочела да опитам ружовете на други марки. 



Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

1 коментара