Любими продукти Февруари 2016

by - март 02, 2016

Преди всичко Честита Баба Марта и от мен! Много здраве, щастие и усмивки ви пожелавам!
И ето, че пак дойде време за месечни любимци. Макар първоначално да смятах, че любимите ми продукти през февруари не са толкова много (и дори обмислях да пропусна месеца), след като ги събрах на едно място се оказа, че ще има материал за един пост. Ето кои продукти използвах най-много през месеца:

Bio Beaute by Nuxe Стик балсам за устни
Напоследък използвам само и единствено този балсам за устни - нося го навсякъде със себе си и го нанасям винаги преди да си легна. Има приятен плодов аромат, не е прекалено мазен нанесен върху устните и ги подхранва и омекотява. Не е особено дълготраен и бързо изчезва от устните, но това не е проблем за мен.

Rimmel 60 Seconds Super Shine 498 Rain Rain Go Away & 500 Caramel Cupcake
Имам си два нови любими цвята от едни от любимите ми лакове въобще. Двата цвята са близки, но единият е по сив, а другият по бежав. Неутрални са и си отиват с всичко. Освен това някак ми се връзват и със странното време напоследък. През последните няколко седмици ги редувам върху ноктите си и рядко посягам към друг лак.

Ren Micro Polish Cleanser Почистващ ексфолиант
Това е любимият ми ексфолиант за лице за последния месец и нещо. Много е нежен към кожата и не я дразни и пресушава, но заедно с това я ексфолира в дълбочина. След използване кожата е много мека и с равна повърхност.

Too Faced Chocolate Soleil Бронзираща пудра
Гледайки последните си няколко поста с месечни любимци останах доста изненадана, че до момента бронзиращата пудра на Too Faced не е показвана като любимец. Това може да се дължи и на факта, че в началото когато започнах да я използвам имаше моменти в които хич не я харесвах. Но любовта ми към нея израстна с времето и я използвам всеки път когато се гримирам. Пудрата е матова с леко сивкав цвят, което я прави чудесна за бронзиране и контуриране в едно.

Catrice Prime & Fine Скулптурираща палитра
А когато имам повече време и желание за контуриране използвам новата палитра на Catrice. Тя включва контуриращ цвят и хайлайтър, но днес ще ви спомена само за контуриращата част (макар хайлайтъра също да ми допада). Цветът на пудрата не е прекалено топъл (както на повечето бронзиращи пудри) и това я прави подходяща за създаването на сенки върху лицето. Пудрата не е силно пигментирана и трудно може да се прекали с нея, но пък е много лесна за блендване.

YSL Rouge Volupte Shine #9 Nude in Prive
Съвсем го бях забравила това червило, нищо че стои на видно място на изпровизираната ми тоалетка (главно, за да се радвам на разкошната му опаковка). Цветът е кафеникаво розов. Придава блясък на устните. Съвсем скоро ще прочетете повече за него.

Maybelline Lash Sensational Спирала
Тази спирала ми е любима от доста време, но изхабих последната си опаковка от нея преди месеци. Започнах да опитвам нови спирали, но никоя не успя да задмине Lash Sensational. Реших, че е време да спра с експериментите и да заложа на нещо любимо и изпитано. Спиралата придава обем и дължина, извива и прави миглите наситено черни. Освен това не се размазва и рони. Повече за нея може да прочетете тук.

Catrise Camouflage Cream Коректор 
Камуфлажният коректор е бурканче е един от любимите продукти ever, за това нямаше как да не опитам течния му вариант. Той е далеч по-подходящ за нанасяне под очите от братчето си в бурканче. Формулата ми е по-лека и стои по-естествено. Отново е доста покривен и е чудесен продукт за дните в които не ми достига сънят (а те не са никак малко). Страхотен продукт!

P.S. Този месец май си имам и любима марка и това е Catrice. Освен супер интересните нови продукти за контуриране които пуснаха този месец у нас, открих и няколко не толкова нови, но страхотни продукти от стената им.

Това бяха всичките ми любимци за изминалия вече февруари.




Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin

You May Also Like

1 коментара

  1. Чудесна публикация! За лаковете съм на абсолютно същата вълна, хаха. Мисля, че ще пробвам и аз двата продукта на Катрис. Благодаря за ревюто. :)

    ОтговорИзтриване