Любими продукти Март 2016

by - март 31, 2016


 Ето, че и месец март е към своя край. Това означава, че е дошло време за месечни любимци.

Catrice Nude Illusion Прахообразна пудра
Предпочитам прахообразните пред пресованите пудри, защото пудрата е по-фино смляна и стои много по-естествено върху кожата. Взех пудрата на Catrice с идеята да я ползвам за да фиксирам коректора под очите, но в момента я ползвам върху цялото лице. Матира добре и не се забелязва върху лицето.
Max Factor Cream Puff Blush 10 Nude Mauve
Това вторият руж от серията Cream Puff на Max Factor който имам и много харесвам. Наистина е много жалко, че марката не предлага у нас тези ружове. Nude Mauve е бежаво-розов цвят, който успешно може да се ползва като руж и бронзър. В него липсват блестящи частици, но озарява кожата. Заради по-светлият му цвят се налага да използвам по-голямо количество от него, за да получа желаната интензивност. Имайте го в предвид ако решите да го поръчате.
Golden Rose Mineral Terracotta Powder 08 Radiant Highlighter
Тази разкошотийка е ново предложение от марката. Макар да определят пудрата като хайлайтър за мен е прекалено тъмна за тази цел. Използвам я в комбинация с други ружове. Любимата ми такава е с ружът на Max Factor за който ви споменах току що. Двата продукта използвам заедно почти всеки ден и съм много доволна колко озарена и свежа изглежда кожата ми с тях.
 

Manhattan Soft Rouge Lipstick #960 Dark Pomegranate
Цветът на червилото в гилзата изглежда доста тъмен, но нанесено върху устните дава лек бери цвят и блясък. Много е комфортно за носене. Фомулата му е много кремообразна и се нанася много лесно.
Essence Sheer & Shine Lipstick #02 Cute Nude
Cute Nude отново е червило което дава на устните малко цвят и доста блясък. Цветът е прасковен. Намирам го за малко по-изсушаващо, но с балсам под него давам на устните си необходимата хидратация. Има много силен сладникав леко химичен аромат.
Essence Longlasting Lipstick #07 Natural Beauty
Цветът Natural Beauty е топло розов, не е прeкалено ярък. Консистенцията на червилото е кремообразна и се нанася много лесно. Трайността му предвид по кремообразната му консистенция не е лоша. Червилото не изсушава устните.


Това бяха любимите ми продукти за месец март.




Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

1 коментара