Ревю: YSL Rouge Volupte Shine #9 Nude in Private Червило

by - март 03, 2016

Когато за първи път видях гилзата на червилата Rouge Volupte Shine  се влюбих в тях и знаех, че искам едно такова червило главно заради опаковката. Да, това ми желание не е никак практично или логично предвид цената им, но аз не се смятам за особено практичен или логичен човек стане ли въпрос за козметика. И така, преди може би вече две години си самоподарих едно червило Rouge Volupte Shine.

YSL Rouge Volupte Shine #9 Nude in Private
Количество: 4,5гр
Цена: около 60лв
Годност след отваряне: 24 месеца
Състав:

Серията червила Rouge Volupte Shine предлага червило с бляскав завършек на глос. Хилуароновата киселина в тях изглажда и уплътнява устните. Червилото обещава 8 часа хидратация. Устните трябва да останат меки благодарение на антиоксидантите в него. Предлага се в огромно разнообразие на цветове (в официалния сайт се предлага в 36 цвята).


Опаковката на червилото е едновременно изчистена и елегантна, но изобразеното лого на марката по средата на гилзата веднага привлича погледа. Гилзата е златна, направена е от метал и е по-тежка. Разкошна е!
Консистенцията на червилото е много мека и комфортна за носене. Не изсушава устните. Обикновено когато нося червилото нямам нужда да нанасям балсам за устни през деня. Има и много приятен плодов аромат.
Отне ми доста време да си избера цвят. Макар тогава да ме привличаха червените и коралови нюанси се радвам, че се спрях на натурален и ежедневен цвят. Номер 9 Nude in Private е кафяво-розов цвят с множество ситни сребристи частици, които обаче не се забелязват върху устните при нанасяне.


Трайността му далеч не е впечатляваща - при мен се задържа едва няколко часа, като след хапване изчезва напълно. Но няма как да очаквам друго предвид меката и балсаместа консистенция на червилото. 
Предпочитам да го използвам през по-студените месеци. През лятото например забелязвам, че много често цветът излиза извън контура на устните. Смятам, че това се дължи на високите температури, които не се разбират добре с по-меката му текстура. 



От ляво без нищо върху устните, от дясно с Rouge Volupte Shine #9

Оценка: 4,5/5
Общо взето това червило си е глезотийка с разкошна опаковка. Ако имате повод или пък не, но искате да поглезите и сте готови да се разделите с парите за него, то това е един страхотен подарък. Но не е толкова страхотен продукт за устни от който бих имала няколко цвята едновременно.



Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin

You May Also Like

0 коментара