Любими продукти Август 2014

by - септември 02, 2014


Здравейте! Как сте момичета? Не мога да повярвам колко бързо свърши август и днес вече е септември. Днес се наслаждавам на спомените ми по вече свършилата ми отпуска. Макар и кратка, успях да си почина добре и да се заредя с нови сили за есента. А преди съвсем да премина на есенна вълна ще ви покажа любимите си продукти за месец август.



L'Angelica лосион за тяло с овесено мляко
Този лосион ми подариха от Лили при отварянето им на нов магазин. Бях скептична към него и доста време отлагах използването му. Но този месец реших да го опитам и не съжалявам. Лосионът е предназначен за суха кожа и не е тестван върху животни. Има малко странен аромат - на мен ми напомня аромата на сапуните от едно време, но бързо изчезва след нанасяне върху кожата. Има по-течна консистенция, попива бързо и оставя кожата мека и подхранена. От официалният им сайт видях, че имам стар вариант на опаковката. Със сигурност ще хвърля един поглед на предлаганите от тях продукти следващият път в Лили.
Malizia душ гел с боровинка и мускус
Душ гелът мирише невероятно. Прави хубава пяна, измива добре и не изсушава кожата. 
Икаров масло от жожоба
Това масло промени целият ми ритуал по сваляне на грима вечер. Обикновено използвам първо мокра кърпичка за лицето си, дегримьор за очния грим и накрая някакъв измиващ гел. Но от седмица, дори две използвам олиото от жожоба. След като намокря лицето си, изсипвам малко количество от него върху ръцете си и масажирам за няколко секудни. Понеже част от олиото остава върху кожата (не може да се отмие напълно с вода), за да го премахна използвам измиващ гел, който така или иначе използвам, за да почистя лицето си по-дълбоко. Олиото премахва всякакъв фон дьо тен, спирала, молив и т.н. за секунди. Много е нежно към кожата и не я изсушава.


Max Factor Facefinity база 
След като прочетох безброй положителни ревюта за тази база нямаше как да не я опитам. Подготвям и самостоятелно ревю, в което ще може да прочетете малко повече за нея.
L'oreal Infallible фон дьо тен
Първите ми няколко опита с фон дьо тена бяха леко разочароващи, но на скоро го извадих за да му дам втори шанс и много ми хареса. Фон дьо тена изисква повече време, за да прелее с кожата, но има добра покривност и е траен. Мисля да пиша повече за него съвсем скоро.
Rimmel Salon Pro лакове
По-светлия бежов цвят е 237 Soul Session, а розовият - 702 Simply sizzling. Лаковете обещават завършек като на гел лак и трайност до 10 дни. Наистина са трайни, но не издържат 10 дни. Това което ги отличава от другите лакове, които съм опивала до сега е блясъкът им. Тези лакове нямат нужда от топ лак. Ако обичате бляскавият маникюр горещо ви препоръчвам да ги опитате.



Golden Rose Mineral Terracotta в цвят 05
Продукта включва бронзираща пудра и хайлайтър. Бронзиращата пудра е в светъл цвят и е чудесна за дните, в които искам по-естествен грим. Възможно е да се наслои, за да стане цвета по-наситен, но тогава става малко по-оранжавееща отколкото би ми се искало. В хайлайтъра липсват едри частици брокат и когато се нанесе стои много естествено. 
Avon база за сенки
В опитите си да изхабя няколко други бази бях спряла да използвам ейвънската и този месец отново си спомних защо я обичам толкова много. Отделила съм и цяла публикация, която може да видите тук.
Wet'n'Wild Mega Eyes сенки за очи
Тези сенки имам кутията Pinks и не знам къде могат да се намерят. Не знам чий мозък е родил идеята листчето с данни за дистрибутора да се залепи върху името и номера на сянката. Номерът не се вижда, но името на сянката е Mauve magic. Чувала съм много положителни мнения за сенките на марката и имайки тази разбирам защото е целият този шум. Текстурата им е много кремообразна, цвета е силно пигментиран, не забелязвам никакво разпрашване при нанасяне, преливат се лесно и с база отдолу трайността им е повече от задоволителна. Цветът който имам аз е много интересен - кафяв с лек лилавеещ оттенък. Определено ще потърся още сенки на марката.

А ето и няколко random любимци този месец:


HBO GO
Предпочитам да гледам повече сериали, отколкото филми и с приложението на HBO, мога да гледам любимите си сериали когато поискам. Наваксах с епизодите на Game Of Thrones и Истинска кръв, и мисля да започна да гледам и другите сериали продуцирани от телевизията. Очевидно им се отдава да правят сериали.


Като един истински фен на Beyonce нямаше как да остана равнодушна към изпълнението и на Video Music Awards тази година. Кой изпълнява всички песни от последният си албум за 15 минути? Тази жена е феноменална. И накрая когато на сцената Jay Z и дъщеря им излязоха на сцената при нея ... Ако не сте го гледали, гледайте го. Ето и линк към видеото. 


Това бяха любимците ми този месец. Кои са вашите?






Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

8 коментара

  1. Истинска кръв :) трябва да наваксам и аз :))

    ОтговорИзтриване
  2. Не съм се сещала да взема да ползвам олиото по този начин :)
    Иначе не е лошо да остане по кожата. На сутринта вече е попило, а тя е супер дупер чиста и нежна :)
    Изтеглих си Game of Thrones като си бях в България и го почвам тея дни... Да видим какво му харесвате на този сериал всички хихихи

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз не бих го оставила да попие, защото не усещам кожата си чиста, ако не съм използвала почистващ гел :) Обожавам Game of Thrones. Изгледах 4те сезона за отрицателно време. Не ми харесва само това, че повечето ми любими герои умряха. Много е висока смъртността в този сериал ;D :)

      Изтриване
  3. Очаквам с нетърпение поста ти с фон дьо тена мисля и аз да си купя и каква е Цената шоре долу благодаря предварително :) http://mybeautywords.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз си го взех на промоционална цена като излезе у нас, но по спомени мисля, че сега около 23лв

      Изтриване
    2. Благодаря за информацията http://mybeautywords.blogspot.com

      Изтриване
  4. Реших да пробвам от любопитство дали наистина ще успея да си почистя лицето с маслото от жожоба и съм направо удивена. Супер е, благодаря за идеята. С другите видове масла ще има ли същия ефект? Май е време да се поинтересувам повече от приложенията им :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. В момента ползвам бадемово масло на Ривана, но то не премахва толкова добре грима ми. За момента съм ползвала само тези две масла :)

      Изтриване