Ревю: L'oreal Gentle Eyes and Lips дегримьор

by - септември 25, 2014


Здравейте! Преди няколко месеца в ръцете ми попадна мини разфасовка на дегримьора на Lancome Bi-Facil и се влюбих в него. До този момент не бях попадала на двуфазни дегромьори, които наистина да махат грима (не съм имала късмет с избора си). От този момент насам мицеларната вода oстана забравена в шкафчето в банята. За съжаление цената на Bi-Facil не е никак малка и реших да се опитам да открия по-евтин вариант. След като се консултирах с Чичко Гугъл попаднах на много положителни мнения за  L'oreal Gentle Eyes and Lips и веднага го купих.


Количество: 125мл
Цена: около 8-9 лв
Годност след отваряне: 6 месеца
Състав:


Дегримьорът на L'oreal е двуфазен - т.е. състои се от две части и преди употреба винаги трябва да се разклати добре. Според производителите е подходящ за чувствителни очи. Моите не са такива, но все пак ще вметна, че не усещам никакво дразнене. Има едва доловим аромат. Предназначен е за водоустойчув грим и за използване върху устните. Не използвам водоустойчива спирала или грим така че продукта би трябвало да няма никакви затруднения в разгримирането. 
След като изсипя някакво количество от него върху памучен тампон го поставям върху окото за десетина секунди. Без проблем сваля молив и сенки, но някак си не премахва спиралата изцяло. Върху миглите винаги остава малко количество от нея. Ако взема още един напоен тампон с дегримьора, свалям всичко, но има продукти които се справят от първия път. Въпреки обещанията върху опаковката, че не оставя мазни следи след използване, това не е така. Оставя мазен филм. Не изсушава кожата след употреба.
Върху устните го използвам много рядко. Само когато съм използвала някакъв стейн или дълготрайно червило, което по-трудно се маха само с мокра кърпичка.

Като заключение бих казала, че не дразни очите ми и не изсушава или опъва кожата ми, но просто не се справя толкова добре в премахването на очния ми грим. Не е лош, но не бих ги купила отново.
Кое е любимото ви средство за почистване на грим?



Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

3 коментара

  1. Хмм, и аз съм в търсене на такъв продукт за почистване от раз. :D Сега съм с мицеларната вода на Гарниер, но и тя не се справя от раз .. :I

    ОтговорИзтриване
  2. Аз ползвам двуфазния дегримьор на Nivea и съм доволна. :) Опредено работата с такъв тип дегримьори е много по-лесна.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз също го ползвах дълго време, но последната опаковка от него ми пареше на очите.

      Изтриване