Project Pan #3

by - април 06, 2016


От много време исках да предизвикам себе си с нов project pan, но все нямах желание да седна и да отделя продуктите върху които искам да се съсредоточа и да изхабя. Наскоро обаче почистих и подредих козметичните си продукти и имах възможността да отделя любимите си продукти от другите. Показах ви преди седмица и продуктите които ме разочароваха (линк към поста тук). А днес ще ви покажа кои продукти искам да изхабя.
Това е третото project pan предизвикателство което си поставям. Накрая на публикацията може да прочетете накратко как се справих с предишното (линк към поста тук).

L'oreal Infallible Stay Fresh Фон дьо тен #140 Golden Beige & #200 Golden Sand
Този фон дьо тен не е никак лош, но не е достатъчно траен върху моята кожа (фон дьо тенът от същата серия в черната тубичка например е много по-дълготраен). Има високо покритие и понякога това си личи. Иначе не е лош продукт. Ревю за фон дьо тена може да прочетете тук.
Bourjois 123 Perfect CC Cream #31 Ivory
Съвсем наскоро включих този продукт в пост с разочарования. Харесвам покривността и трайността на CC крема на Bourjois, но върху носа ми се събира и подчертава порите. Ако го нанасям на няколко тънки слоя тези ефекти не са толкова видими.
Too Faced Primed & Poreless
Съвсем скоро ще ви разкажа за нова база за грим която открих и харесах. В момента се опитвам да изразходя няколко бази и тази на Too Faced е една от тях. Като консистенция и усещане върху кожата не се усеща прекалено силиконова. Не запълва порите изцяло, но прикрива голяма част от тях. За съжаление не удължава трайността на грима ми, както се надявах да прави. Ревю за базата може да прочетете тук.
MAC Prolong Wear Коректор
Обожавам този коректор и го използвам всеки ден (ревю за него може да прочетете тук). Необходимо е малко количество от него, за да прикрие желаната зона, което го прави много икономичен продукт или такъв който няма край. Искам да опитам и други коректори, но не и преди да изразходя всички вече отворени.
Essence Make Me Brow Гел за вежди
В началото когато започнах да използвам този гел консистенцията му беше по-течна и четчицата изкарваше прекалено много продукт. Към днешна дата формулата му поизсъхна и е доста по-приятен продукт, но не смятам, че е по-добър от цветния гел за вежди на Catrice.
Lorac Behind The Scenes База за сенки
Тази база за сенки не се оказа толкова добро попадение колкото палитрата Lorac. Не удължава трайността на нанесените продукти върху нея, но пък успява да направи цветовете по-наситени отколкото без база. След като я изразходя се връщам към любимата ми база на Urban Decay Primer Potion.
Sally Hansen Insta-Dri Топ лак
Преди доста време бях купила този топ лак от чужбина и много ми хареса. Не знаех, че марката предлага продуктите си тук и след като първото ми шишенце от него свърши веднага купих ново от тук. Определено забелязвам разлика в представянето на продукта купен от чужбина и от тук. Топ лакът купен от тук напуква лака нанесен под него на следващия ден. Ще го използвам като топ за педикюра си.
Garnier Експресен дегримьор за очи
Откакто открих разгримиращите масла забравих за всякакви лосиони и води за премахване на грим. По спомени лосиона на Garnier се справя доста добре с премахване на спиралата и не мисля, че ще ми е трудно да го изразходя.
Bio Beaute by Nuxe & Logona Bio Calendula Балсами за устни  
Много харесвам и двата балсама за устни и до скоро ги използвах редовно, но забравих за тях. И в двете опаковки е останало малко продукт и ще се опитам да ги изразходя.


Успях да изразходя всички продукти от снимката. Някои от тях свършиха по-бързо от очакваното, за други ми трябваше повече време. Двете спирали на Rimmel не харесвам толкова нанесени самостоятелно и ги комбинирах с други.




Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

6 коментара

  1. А какви дегримиращи масла използваш?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. В момента ползвам масло на Melvita, но и със съвсем обикновени постигам същите резултати :)

      Изтриване
    2. В момента ползвам масло на Melvita, но и със съвсем обикновени постигам същите резултати :)

      Изтриване
  2. Спиралите на мебълин не ви ли изсъхват прекалено бързо?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. При мен изсъхват толкова бързо колкото и на други марки.

      Изтриване
    2. При мен изсъхват толкова бързо колкото и на други марки.

      Изтриване