Ревю: L'oreal Infallible Mega Gloss

by - януари 08, 2016


През миналата година L'oreal пуснаха нова колекция гланцове за устни която се предлага в голямо разнообразие от цветове и финиши. Формулата им е обогатена с хилуаронова киселина, която да повиши нивата на хидратация на устните.
Предлаганите финиши са кремообразен, блестящ, неонов, матов и още по-бляскав. Аз се спрях един цвят с кремообразен и два с матов финиш. И днес ще ви споделя впечатленията си от тях.

L'oreal Infallible Mega Gloss
Количество: 8мл
Цена: около 15лв
Къде: онлайн и навсякъде където се предлага марката

 

Опаковката на всички тях е идентична - пластмасова прозрачна тубичка с черна капачка. Аплокаторът им наподобява този на глосовете на YSL. Много е лесен за нанасяне и очертаване на контура (особено важно при по-тъмните цветове). И това е всичко по което тези два различни финиша си приличат - всичко останало в тях е различно.

102 Scream and Shout е гланц с кремообразен финиш и е в разкошен прасковен цвят. Мирише на торта (ям!). Макар да изглежда наситен като цвят върху суочове върху ръката на устните не е така. Придава им блясък и лек цвят. Формулата е приятна за носене. Не лепне и не изсушава устните. Трайността му не е впечатляваща, но така или иначе не очаквам от гланцовете за устни да са дълготраен продукт.

Следващите два цвята за който ще ви говоря са с матов завършек. 407 Smoke Me Up е разкошен малинов цвят, а 405 The Bigger The Better е ярко розова фуксия (на снимките изглежда по-червено отколкото е всъщност на живо). Консистенцията им наподобява мус. Миришат малко по-различно, отново на нещо сладко. Цветовете са пигментирани и е необходим един слой за получаване на интензивен цвят. След нанасяне финишът им не става напълно матов, а е по скоро сатенен, но пак изглеждат страхотно върху устните. Усещат се по-хлъзгаво върху устните и не изсъхват напълно (като Sephora Cream Lip Stain например). Не изсушават устните и не се разтичат. След хапване обаче трябва да се подновят.



Оценка: 5/5
Като заключение бих казала, че серията Mega Gloss е страхотна! Харесва ми опаковката им, разбнообразието от цветове и финиши, нанасяте им, както и трайността им. 


Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

3 коментара

  1. Нямам вече място в поставката за червила, но пак се изкушавам... Чудесно изглеждат!

    ОтговорИзтриване
  2. Отдавна ги гледам и съм си обещала като преполовя глоса на Golden Rose да си взема, сигурно ще ги спрат от продажба дотогава :D

    ОтговорИзтриване
  3. Цветовете са страхотни! Поздрави за избора и за труда! :)

    ОтговорИзтриване