Good Box Януари 2015

by - януари 26, 2016


Здравейте! Днес ще ви покажа съдържанието на Good Box за месец януари. За тези от вас които не се чували досега за кутиите Good Box те са кутии пълни с здравословни и био продукти. Ново издание има всеки месец като съдържанието и не е известно предварително (обикновено екипа на Good Box разкриква един продукт за всеки месец на facebook страницата си).
Това е трета кутия която поръчвам и до момента съм останала доволна от включените продукти във всяка от тях. Няма да крия, че нещата за хапване и пийване са ми най-интересни :) Разбира се обръщам внимание и бюти продуктите. Ето какво има в Good Box  за януари:

  • Имуномикс плюс сироп. Един на пръв поглед доста скучноват продукт в кутията, но аз му се зарадвах, защото не обичам да боледувам (то кой ли обича) и не бих отказала да подсила имунната си система. Сиропът може да се приема от деца и възрастни. Той е 100% натурален продукт и е обогатен с екстракт от ехинацея и концентритан сок от черен бъз. Веднага започвам приема му.
  • Био напитка с ориз. В момента се опитвам да огранича приема на млечни продукти и съм заменила прясното краве мляко със соево. В нея не са добавени допълнителни подсладители или захар.
  • Солети от лимец. Опитвам се да избягвам консумацията на обикновените солети, а залагам на тези от лимец. Не съм опитвала тези на марката Harmonica, но съм убедена, че ще ми харесат.
  • Сладки хапки. Тези сладки са ужасно вкусни. Не съдържат захар и хидрогенирани мазнини. Тези са с двоен шоколад. 
  • Матча чай.  Това е японски зелен чай. Насипен е. Трябва да отключи хормона на щастието серотонин.
  • Крем за околоочния контур. Това беше единственият разкрит продукт от Good Box за месец януари. За първи път чувам за марката Rhamnia Bynata, но кремчето обещава да достави необходимата влага на кожата, да изглади неравностите и да се справи с новопоявилите се бръчки. Освен това трябва да се справи с тъмните кръгове и подпухналостта под очите. Обогатен е с облепиха, маслиново и бадемово масло, масло от шеа, витамин E, алантоин, хиалуронова киселина и пантенол. Мирише много приятно, а консистенцията му върху ръката си усещам лека и подхранваща. Трябва му малко повече време, за да се абсорбира напълно. Освен това върху картонената му кутийка има една много сладурска панделка.
  • Sos Балсам за ръце. Този балсам за ръце предлага интензивно възстановяване на сухата кожа. Съдържа кокосово масло, карите, пчелен восък, какаово масло, бадемово масло. Не съдържа консерванти, аромати и оцветители. Има лек аромат на какао. Заради маслата в него консистенцията на балсама е твърда, но при допир с кожата се топи. След употреба кожата се усеща малко по-мазна в сравнение след използването на обикновени кремове за ръце, но веднага се усеща омекотяващият ефект на балсама.
  • Натурален сапун с джинджифил. Не използвам сапун, но бих опитала този. Обогатен е с базови масла, които да омекатят и подхранят кожата. Етеричното масло от джинджифил почиства, тонизира, помага за свиването на порите и има лек загряващ ефект.
  • Крем здрави крака.Кремът е обогатен с 25% уреа и трябва да подхрани загрубялата и суха кожа.


Това бяха всички продукти включени в Good Box за януари. Всички те ми харесват и определено ще бъдат използвани (а някои от тях вече за изядени).
Пропуснах по нагоре да спомена за цената на кутията - тя е 19,90лв + доставка 2,99лв. Може да се поръча от официалния сайт на Good Box.



Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

3 коментара

  1. Много еднотипни-всеки месец!Едне и същи марки с не особено качество,вече не поръчвам.

    ОтговорИзтриване
  2. Балсамът за ръце ми привлече вниманието, на коя марка е да го потърся?

    За продуктите на Rhamnia Bynata съм писала ревю, ако ти е интересно може да прочетеш тук http://ecocosmetics.blogspot.bg/2013/05/rhamnia-bynata.html

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Балсамът за ръце е на марката Сапунена работилница. Ще погледна ревюто. Мерси :)

      Изтриване