Ревю: Sally Hansen продукти

by - януари 29, 2016


Първият продукт на марката който опитах беше топ лакът Insta-Dri с който се сдобих докато бях на почивка в чужбина. Той много, много ми хареса. Когато свърши веднага изтичах до нашите магазини Sephora (където се предлага само грижата за нокти на марката) и си взех ново шишенце от него, но действието му беше по-различно и то не към по-хубаво. Преди месец видях продуктите на Sally Hansen у нас подходих доста скептично към тях и си взех само един лак от серията Miracle Gel за тест. Наскоро получих и няколко продукта от представители на марката за проба. Днес ще ви споделя впечатленията си от тях накратко.


Sally Hansen Miracle Gel Nailpolish & Top coat
Количество: 14,7мл всеки
Цена: около 18лв всеки, предлага се сет от топ и лак за 30лв
Къде: магазини DM

Официално марката предлага серията лакове Miracle Gel в 47 цвята, но у нас са пуснати по-малко от половината. Както името предполага тези лакове обещават ефекта на гел маникюр и трайност до 14 дни без печене и без трудно сваляне. Цветният лак играе ролята на стъпка първа и не е необходима специална база за нанасяне преди тях.


Двата цвята който имам 110 Birthday Suit* и 230 All Chalked Up изглеждат страхотно в шишенцета. За съжаление на Birthday Suit му трябват поне 3 слоя, за да се получи плътен цвят. С All Chalked Up са необходими два по-тънки. Нанасят се като всеки друг лак. Времето им за съхнене също е стандартно. Накрая се нанася и слой от топ лака с който да се постигне гел ефект на маникюра. Блясъкът на вече изсъхналия маникюр не е толкова интензивен както на гел лак (дори любимият ми топ лак на Essence придава повече блясък на маникюра от този на Sally Hansen).
Не обичам да коментирам трайността на лаковете, защото върху моите нокти рядко някой лак успява да остане повече от 3-4 дни. Но все пак ще спомена, че двата лака с нанесен топ лак на марката издържат около на ден. На следващия ден лакът е напукан върху целия нокът. Опитах лаковете с друг топ и тогава този проблем липсва.
Оценка: 1/5



Sally Hansen Nard As Nails Hardener*
Количество: 13,3мл
Цена: около 18 лв
Къде: магазини DM

Nard As Nails е заздравител за нокти които обещава да предотврати чупенето и разделянето на ноктите. В това шишенце наподобяващо шишенце на лекарство се крие лак с блед прозрачно розов цвят. При нанасяне не променя цвета на ноктите. Изсъхва много, много бързо. Може да се носи самостоятелно или да се ползва като база преди цветен лак.
Останах много приятно изненада от факта, че този заздравител наистина направи всичко което обеща за ноктите ми. Използвам го от няколко седмици редовно и забелязвам промяната в състоянието на ноктите ми. Не помня кога за последно счупих нокът или ноктите ми се разслояваха (нещо което преди се случваше много често). Ноктите ми порастнаха дълги и здрави.
Оценка: 5/5


Sally Hansen Cuticle Rehab*
Количество: 8,8 мл
Цена: около 18 лв
Къде: магазини DM

Формулата на Cuticle Rehab е обогатена с екстракти от жасмин и роза и витамин E, които са известни със своите омекотяващи свойства. Продуктът е много лесен за употреба. Нанася се посредством четчица, която разпределя маслото добре. Има много приятен аромат на диня. Маслото няма цвят. Макар да се абсорбира сравнително бързо, аз предпочитам да го нанасям вечер преди лягане. Но дори и да го нанеса през деня не оставя мазни следи върху кожата след попиването му. При редовна употреба омекотява кожичките значително.
Оценка: 4/5

Останах много разочарована от лаковете и топ лака на марката. При положение, че цената им е около 18лв е просто немислимо за мен да се налага да ги нанасям наново всеки ден защото цветът се е напукал върху целия нокът. Само за пример лаковете на Golden Rose и Flormar чиято цена е от порядъка на 2-3лв се справят по-добре и издържат повече . Разбира се върху вашите нокти лаковете на Sally Hansen може да се представят по-добре отколкото върху моите. Просто споделям опита си с продуктите. От друга страна заздравителя и маслото за кожички много ми харесаха и бих опитала и други подобни продукти на Sally Hansen.

Опитвали ли сте продукти на марката? Какви са впечатленията ви от тях?





Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

*Продуктите ми бяха предоставени за проба от представители
 на марката, но мнението за тях си е лично мое.

You May Also Like

0 коментара