Ревю: Neutrogena Visibly Clear Rapid Clear Treatment

by - септември 29, 2015



Винаги съм в търсене на нов продукт, който да нанасям локално върху новопоявили се пъпчици, за да изчезнат по-бързо. Съвсем без да съм чувала нищо конкретно за този продукт на Neutrogena го купих и след това 

Neutrogena Visibly Clear Rapid Clear Treatment
Количество: 15мл
Цена: 
Къде: не се предлага у нас и може да се намери онлайн
Годност след отваряне: 12 месеца
Състав:
Aqua, Alcohol Denat, Glycerin, Polyacrylate-13, Salicylic Acid, Cyclopentasiloxane, Polyisobutene, C12-15 Alkyl Lactate, Cetyl Lactate, PPG-2 Isoceteth-20 Acetate, Lactic Acid, Butylene Glycol, Benzalkonium Chloride, Hamamelis Virginiana, Sarcosine, Cinnamomum Zeylanicum, Cedrus Atlantica, Portulaca Oleracea, Polysorbate 20, Isoceteth-20, Capryloyl Glycine, Alcohol, Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Hydroxyethylcellulose, Sodium Chloride, Isopropyl Alcohol, Dipropylene Glycol, Hexylene Glycol, Dehydroxanthan Gum, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Acetic Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Parfum

Neutrogena е американска марка, която предлага огромно разнообразие от продукти, но за съжаление у нас се предлага много малка част от тях. Серията Visibly Clear е предназначена за акнетична кожа. 
Neutrogena Visibly Clear Rapid Clear Treatment е продукт за локално третиране на пъпчици за изчистване на кожата без да я изсушава. От марката обещават той да подейства за 4 часа като намали размера на третираните пъпчици. Подходящ е за ежедневна употреба.
Продуктът е с гелообразна консистенция и бял цвят. Има аромат на лекарство. При нанасяне се разнася лесно върху кожата и попива бързо. Върху него без проблем може да се нанасят други продукти. Използвам го сутрин и вечер. Не забелязвам никакво изсушаване на кожата от използването му. Забелязвам ефект от използването му, но не 4 часа след нанасянето му както обещават от марката. Не е чудотворен продукт, но и не вреди. Обикновено му трябват 2-3 дни, за да помогне на пъпките да изчезнат.
Оценка: 2/5
 
Въпреки гръмките обещания на Neutrogena, гелът не успява да премахне пъпките дори и за един ден. Не е страхотен продукт и определено може да се намерят по-добри на пазара.




Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

2 коментара

  1. При пъпките много помага маслото от чаено дърво, което също се нанася локално, при мен са нужни само 2-3 дена, за да има ефект, но е важно преди това човек да си направи тест за поносимост, защото чистото масло е доооста силничко е може лесно да се получи алергична реакция :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Използвала съм чаено дърво и в началото го разреждах с малко вода като постепенно намалявах водата и увеличавах чаеното дърво. За съжаление както с всичко, кожата ми привикна към него и вече не даваше същият резултат :)

      Изтриване