Ревю: Golden Rose Color Sensation Lipgloss 103 & 108

by - август 29, 2015





Golden Rose Color Sesation Lipgloss
Количество: 5,6мл
Цена: 4,99лв
Къде: навсякъде където се предлага марката

Golden Rose предлагат гланцовете от серията Color Sesation в 24 цвята с три различни финиша - кремообразен, перлен и блестящ. От марката обещават те да са с наситен цвят, много блясък,  без да лепнат, да се грижат за устните и да са с трайност 8 часа.
От марката залагат на доста нетипична форма за опаковката на глосовете. Пластмасова е и е много лека. Щом отворя капачката веднага усещам аромат на нещо сладко и захарно. Има удобен за нанасяне апликатор. Формулата на гланца е лека, мека и кремообразна и наистина не лепне. Не забелязвам и да изсушават устните ми. Относно трайността им, тя е около 2-3 часа, а при ядене и пиене глоса изчезва почти напълно.


И двата цвят които имам 103 & 108 изглеждат много близки, но всъщност са много различни. 103 е светъл розово-бежов нюд. 108 е негова по-тъмна и по-кафява версия.




Предвид цената си от почти 5лв тези гланцове са страхотно попадение. Имат нелепнеща формула, която е комфортна за носене и не изсушава устните. Предлагат се в голямо разнообразние от цветове и финиши. Препоръчвам ви да ги опитате, ако все още не сте го направили.



Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

2 коментара

  1. Влюбена съм в двата глоса, които си донесох от България! Много приятна формула, а цената е супер.

    ОтговорИзтриване
  2. Много ми харесвам, имам си само един, но планирам да се сдобия с още. Много са приятни за носене :)

    ОтговорИзтриване