All About The Blues!

by - май 13, 2015


Здравейте! Сигурна съм, че сте попадали и на други постове с любими сини лакове. Явно синият цвят е доста актуален в момента. Не бих казала, че по принцип не се лакирам с подобни цветове, но напоследък нося все един от тези три лака.

Rimmel 60 Seconds 853 Pillow Talk
Този лак е мой любимец от миналото лято. Цветът е бебешко син с перлени частици. От всичките лакове днес, този лак изисква малко повече внимание при нанасяне. Дали заради по-светлият цвят или може би недостатъчната наситеност на цвета са ми необходими два малко по-плътни слоя или три по-тънки, за да не стане на черти. Но пък цветът си заслужава. Освен това стои добре на всеки цвят кожа според мен.

Rimmel 60 Seconds 503 Mind, The Gap Victoria
Това е може би един от най-разкошните сини цветове, които съм виждала. Цветът му ми напомня цвета на синчеца. За разлика от Pillow Talk, който може да стои на черти, с Mind, The Gap Victoria нямам такива проблеми. Цветът е ярък и се забелязва отдалече. Винаги когато съм с него получавам много комплименти.

Essie Bikini So Teeny
Този лак на Essie бие предходните два по трайност. Цветът му е по-светъл и не толкова ярък в сравнение с Mind, The Gap Victoria на Rimmel и има една по-лилава нотка. В самия лак има множество малки сребристи брокатчета, които на слънце са много видими. Страхотен цвят за лятото, които стои еднаква добре на светли и тъмни кожи.

Кой е любимият ви лак в момента?




Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

2 коментара

  1. В момента съм се лакирала с лака на Essie. Цвета ми харесва, но на ноктите ми изглежда много по различен цвят

    ОтговорИзтриване
  2. Време ми е май и на мен да си взема от тези Есита :)
    Girl's Temptations

    ОтговорИзтриване