Good Box Декември 2016

by - декември 20, 2016


Изданието на Good Box за този месец е с малко по-различна визия от обикновено. Вместо зелената хартия в която са скрити продуктите, този месец тя е червена (предполагам по случай коледните празници). А ето какво има в кутията този месец:


Кокосово мляко Jelly (оригинален размер; 1бр - 3лв)
Обичам кокос и кокосово мляко и го изпих с голямо удоволствие.
Limezzzki Солети от лимец (оригинален размер; 45гр - 1,39лв)
Good Box много често включват солети в месечните си издания. Тези са от лимец и са вкусни.
МакСан чай (2 пакетчата; 1 опаковка с 25 пакетчета - 5,00/5,50лв)
Две пакетчета чай - едното от коприва, а другото от лайка. Чайовете на марката са направени от билки от биологичен произход.
Nature Line Топчета от сушени плодове и сурови ядки (оригинален размер; 1бр - 1,39лв)
Изглеждат много вкусни и наистина бяха такива. Изядох ги веднага щом пристигна кутията. Знам, че е много лесно да се направят подобни и в домашни условия. Със сигурност ще пробвам.  


Sante Душ гел мента и лайм (оригинален размер; 200мл - 14,99лв)
Много свеж, бих казала дори по-летен аромат. Мисля, че съм пробвала душ геловете на марката (отново от кутията) и пак с такъв свеж аромат.
Кайсиево масло (оригинален размер; 50мл - 4,50лв)
Маслото обещава да регенерира сухата кожа, да ускори клетъчната обмяна, да спомогне образуването на колаген и да подхрани кожата и косъма. Може да се използва директно върху кожата, както и като добавка към маски, лосиони и кремове. 
Urtekram Лосион за тяло с кокос (саше 10мл; 245мл - 15,95лв)
Лосионът е със съставки като органично студено пресовано кокосово масло и хиалуронова киселина, които спомагат за подхранването и овлажняването на кожата по естествен начин.
Сапунена работилница Балсам за устни с портокал и канела (оригинален размер; 5гр - 4,20лв)
В Good Box много често включват продукти на марката "Сапунена работилница". Балсамът е с много цветна и шарена опаковка. Обещава да хидратира, възстанови и подхрани устните, а ароматът на канела да създаде коледно настроение. Има ествествен SPF 8. Мирише на коледен десерт.


В кутията беше включено и малко украшение за елха. От постове и видеа на други момичета видях, че топките са в различни цветове. На мен ми се падна синя и веднага я закачих на малката елха в моята стая на която обикновено не слагам нищо, защото е златна и е достатъчно празнична и блестяща и самостоятелно.

Това бяха всички включени продукти в Good Box за месец декември.



Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.


You May Also Like

0 коментара