Ревю: Manhattan Soft Rouge Червило #960 Dark Pomegranate

by - септември 26, 2016


Здравейте! Днес ще ви поговоря за мое много любимо червило на марката на Manhattan. Имам го от доста време, но все не намирах време да напиша ревю за него.

Manhattan Soft Rouge Lipstick
Количество: не намирам информация върху опаковката
Цена: около 10лв
Годност след отваряне: 30 месеца

Опаковката на червилото е много изчистена. Представлява сребриста гилза с прозрачно капаче. Опаковката е изцяло пластмасова, но пък е стабилна и здрава.
 

Самото червилото е много меко и кремообразно, но не се усеща мазно върху устните. Нанася се гладко и равномерно. Финишът му е бляскав. Има лек сладникав аромат. Много е комфортно за носене и не изсушава устните.
Цветът Dark Pomegranate не е толкова тъмен колкото подсказва името му. Цветът е черешово червен и е много подходящ за носене в ежедневието. Добре пигментиран е и въпреки кремообразната формула с няколко нанасяния се постига интензивен цвят.

Трайността на червилото не е впечатляваща. Остава върху устните около 3-4 часа, като първо изчезва блясъка и след това  постепенно цвета губи наситеността си. Изчезва равномерно и не оставя устните на петна. Оставя лек стейн, но е възможно това да става само с по-тъмните нюанси от серията. 



Оценка: 5/5
Това е мое много любимо червило. Цветът стои много свежо и е подходящ за носене както през деня, така и вечер. Комфортно е за носене и не изсушава устните. Макар с кремообразна и мека формула, не изчезва толкова бързо от устните.




Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

0 коментара