Ревю: John Frieda Спрей за обем

by - септември 12, 2016


Липсата на обем в косата не е чужд за мен проблем. Макар косата ми да не е много гъста и в момента да съм с по-къса дължина, тя е винаги залепена за склапа ми. Реших да започна да опитвам продукти различни от шампоан за обем с който да се опитам да създам такъв. Днес ще ви споделя впечатленията си за един именно такъв продукт.
John Frieda Luxurious Volume Root Booster
Количество: 125мл
Цена: около 18-20лв
Годност след отваряне: 12 месеца
Състав:

Спреят за обем на John Frieda обещава да повдигне косата от корените. Впръсква се обилно на измита влажна коса само в корените и след това косата се изсушава със сешоар.
Спреят има приятен аромат, който не се задържа в косата. Все още се опитвам да открия подходящо разстояние за впръскване на продукта. Ако е от прекалено близко, спреят се стича по-скалпа ми, а ако е от по-далеч пръскам върху цялата си коса, не само в корените. Не мога да открия перфектната среда за сега. Не забелязвам спреят да дразни скалпа ми или да омазнява косата ми по-бързо.
А сега, дали наистина изпълнява това което обещава? Да, в деня на изсушаване на косата, тя има много обем който остава до края на деня. Но на следващата сутрин този обем е напълно изчезнал и косата ми е обратно в онова залепнало за скалпа състояние.
Оценка: 2/5
Надявах се на по-дълготраен резултат, но уви обемът постигнат със спрея на John Freida се запазва само за един ден. 

Ако като мен искате обем в косата и сте открили продукт, който да действа за по-дълго време, ще се радвам да ми споделите кой е той в коментарите.




Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

3 коментара

  1. При мен борбата за обем е част от ежедневието ми :) Напоследък използвам спрея за обем на Syoss- Big sexy volume, който много ми харесва. Работи на същия принцип като този на JF и поне при мен създава видим обем, който на пръв поглед на следващия ден се губи, но лесно се "връща" с едно наместване с пръстите в корените, а и косата с него става много по-лесна за стилизиране :)

    ОтговорИзтриване
  2. На мен много ми харесваше този спрей. Много икономичен беше също. Може би, е по-ефективен за тънка коса :)

    ОтговорИзтриване
  3. И аз страдам от липса на обем, досега обаче не съм намерила подходящ спрей, който да ми помага. Единствените методи, които издържат при мен повече от един ден са т.нар. "вафли" или топиране, но това е в наистина краен случай, защото много накъсва и уврежда косата.

    ОтговорИзтриване