Как да пазаруваме онлайн? #2 (feelunique)

by - август 19, 2014



Здравейте! Втората публикация от серията "Как да пазаруваме онлайн" идва малко по-рано от очакваното. Но това се дължи на факта, че любимият ми сайт feelunique даде началото на летните си намаления. Бързам да ви кажа накратко как става поръчката от сайта и ако искате да се възползвате от намаленията.

Feelunique предлага огромен избор от козметични продукти. В него може да намерите четките на Real Techniques, заради които направих първата си поръчка от сайта. Заради ограничения в доставките, не може да поръчвате парфюми, лакове и някои други продукти.

Дори и да нямате регистрация в сайта, спокойно може да разгледате всички предлагани марки и продукти в различните категории, да видите цените им и евентуално цветовете, в които се предлагат. Може да добавяте и премахвате различни продукти от кошницата ви. Когато вече сте избрали продуктите, отивате в кошницата си, за да довършите поръчката. Ако вече имате регистрация, влизате в профила си, ако не сега си създавате.



Ако имате кодове за отстъпка, сега е момента да ги въведете. Препоръчвам ви да си направите регистрация преди да решите да поръчвате от сайта, защото винаги ви предоставят код за отстъпка при първа поръчка. Ако имате вече имате регистрация, хвърляйте по един поглед на мейлите с оферти, които ви пращат. Понякога в тях включват кодове за намаления. За рождени дни, също изпращат кодове за намаления, които важат 1 месец.




Може да платите с карта или чрез регистрация в PayPal. 


Доставката за всички поръчки над 10 паунда е безплатна. Доставката отнема около 5-10 дни за България. 
Продуктите винаги идват добре опаковани и до момента не съм имала проблем с нещо счупено или разлято. 

Това е, друго не се сещам в момента. Ако имате въпроси задавайте ги долу в коментарите :)
Приятно пазаруване!






Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

3 коментара

  1. Обичам го този сайт и наистина има страхотни неща :) чудесна публикация

    ОтговорИзтриване
  2. Много полезна публикация! И понеже се престраших да поръчам, искам да попитам артикулите къде се доставят - до най-близкия пощенски клон(като от ибей) ли? :)

    ОтговорИзтриване