Good Box Май 2016

by - май 27, 2016


Здравейте! Пропуснах да поръчам последните няколко издания на Good Box, защото винаги изпусках срока за поръчка. Този месец обаче поръчах кутията веднага щом видях че е достъпна.
За тези от вас които не знаят Good Box е месечна кутия която предлага продукти с натурален или био произход. Цената й е 19,99лв.

Напитка Aloe Vera King
Не съдържа изкуствени овкусители, оцветители, консерванти, мазнини и ГМО. Предлага се в различни вкусове като всеки от тях съдържа 30% алое. Напитката е с приятен не прекалено сладък вкус.
Мед за всяка лъжица
Това е пластмасова лъжичка с 100% натурален пчелен мед. Тя е част от каузата на предприятие "Самаряни" за подпомагане на деца и семейства в риск. 50% от реализираната печалба на "Лъжичка с мед" отиват за каузата.
Balev Bio Бонбони с гуарана
Не знаех че гуараната има стимулиращ ефект върху организма. Тя съдържа кофеин и помага за намаляването на физическата и психическата умора, за повишаване на концентрацията и паметта. Бонбоните бяха (бяха защото вече ги хапнах) много вкусни и съвсем малко сладки.
VIP Slim Tea
Това е детоксикиращ чай.Смес е от 16 вида български билки и плодове. Чаят трябва да стимулира освобождаване от токсини, оптимизира метаболизма и да изведе излишните течности.
Натюр Био ръжени пълнозърнести солети
Тези солети веднага бяха отворени и пробвани и са много вкусни.
 

Armino Bio Ментова вода
Ментовата вода стяга, пречиства и тонизира кожата, намалява зачервяванията и раздразненията. Има много приятен ментова аромат. Освен това тази вода може да се пие и използва в кулинарията.
Natural Skin Food Авокадово масло
Това беше разкриятият продукт за този месец. Авокадовото масло е едно от най-дълбоко проникващите масла в епидермиса на кожата. Маслото съдържа естествен SPF15. Хидратира кожата, предпазва я от свободните радикали и запазва еластичността на кожата. Маслото е подходящо за всеки тип кожа. Може да се ползва и върху косата.
Natural Comsetics Нощен крем с арган и макадамия
Подхранва, регенерира и възстановява еластичността на кожата. Съдържа био масла от арган и макадамия.
Сапунена работилница "Слънчев сапун" 
Сапунът мирише много свежо - на лимонена трева и невен. Обогатен е с масла от карите и бадемово. Има антисептично, подхранващо и овлажняващо действие. Може да се ползва при акне, кожни раздразнение и алергии.


Този месец нещата за хапване бяха по-малко от обикновено, но пък има повече продукти за кожата и всички тях бих опитала с удоволствие.



Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

1 коментара