Любими продукти Май 2016

by - май 31, 2016


Здравейте! Днешният пост ще е за любимци и ще ви покажа всички продукти които се превърнаха в такива през месец май.

Essence Lights Of Orient Bronzer #01 Sunkissed Beauty &  #02 Oriental Beauty
Харесвам и използвам по-равно и двата бронзъра от лимитираната колекция на Essence. И двата цвята придават един много естествен бронзов завършек на кожата. Имат много добра пигментация и трайност. Ако не сте си взели поне един от двата предлага цвята, ви препоръчвам да го направите преди да бъдат изчерпани.

Maybelline The Nudes Eyeshadow Palette
През последният месец използвам тази палитра много често. Качеството на сенките не е отлично, но е добро и с тях много лесно се работи. Цветовете са добре пигментирани и се преливат лесно. Любимите ми и най-често използвани цветове са първите три горе и долу отляво. Съвсем скоро се надявам да напиша ревю за палитрата.

MAC Lipstick Peach Blossom
Червилото е много кремообразно и е много комфортно за носене. Цветът не е силно пигментиран. Сравнено с трайността на червила с подобна мека и кремообразна формула, червилото на MAC се задържа повече време върху устните ми. Но определено не е дълготраен продукт за устни. Цветът е прасковено-розов.

Essence Lights Of Orient Matt Lipstick #03 The Sultan's Daughter
Червилото има много приятна и кремообразна формула и не изсушава устните ми (което не мога да кажа за много червила на марката). Цветът The Sultan's Daughter е неутрално розово-кафяв. Завършекът не е напълно матов, по скоро е кадифен.

MAC Eye Kohl Teddy
От много време насам предпочитам кафявия пред черния молив. Кафявото стои много по-нежно от черното и пак успява да подчертае очите. Teddy на MAC не е обикновен  кафяв молив за очи - цветът е леко бронзов и има съвсем миниатюрни блестящи частички. Цветът е силно пигментиран, а трайността е доста добра.

Essence Lights Of Orient Eyebrow Shaper #02 Oriental Beauty
Моливът е автоматичен. Цветът му е кафяво-сив и стои много естествено върху веждите. Освен това е много траен и не изчезва дори и в по-топлите дни.

Bio Beaute By Nuxe Smoothing and Moisturizing Emilsion
Това кремче за лице на  Bio Beaute By Nuxe е част от комплекта им за пътуване (ревю за него може да прочетете тук). Консистенцията му е много лека, но се усеща много богат при нанасяне. Попива в кожата бързо и я оставя хидратирана за цял ден без да я омазнява допълнително.



Това бяха любимите ми продукти за месец май. Кои са вашите?


Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

0 коментара