Ревю: Wycon Double Impact Matitone Duo

by - декември 24, 2015

Здравейте! Марката WYCON е от скоро на нашия пазар, но бързо привлече вниманието заради много положително ревюта за продуктите им. Посетих единствения им магазин у нас един единствен път и за съжаление всички продукти които си бях харесала не бяха налични в момента и се сдобих само с един двоен молив за очи. Планирам обаче да посетя отново магазина им и дано тогава имам повече късмет.

Wycon Double Impact Matitone Duo
Количество: не е отбелязано никъде на опаковката
Цена: около 14лв
Къде: в магазина на марката (за момента знам, че има единствено в Mall Serdika в София)
Годност след отваряне: 18 месеца 


От както опитах моливите-сенки на Rimmel Scandaleyes и ги обикнах винаги гледам с интерес тези на други марки. Моливът на Wycon е в цвят 02 Taupe Perlato/Beige Perlato. Той е двоен и от едната страна цветът е средно тъмен бежаво-сив цвят, а от другата е розово шампанско. Не е автоматичен, а трябва да се остри. 
Консистенцията и на двата цвята е мека и се нанася лесно. Бързо се постига интензивен цвят. Ако след нанасяне на цвета го разнесете върху клепача с четка, тя отнема малко от него и се налага да се повтори.
Цветовете може да се носят поотделно (като мой фаворит е тъмният цвят) или заедно. Винаги посягам към този молив в сутрините в които нямам много време за грим и искам да постигна бързи резултати.
За съжаление върху моите клепачи нито един от цветовете не издържат цял ден дори и с база отдолу.

 Оценка: 3/5
Въпреки че върху трайността на цветовете върху моите клепачи не е голяма, много често използвам този молив защото много харесвам и двата нюанса.  

Е, това беше от мен за днес. Пожелавам ви приятно посрещане на празниците! 




Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.
 

You May Also Like

0 коментара