Ревю: Червила Power Shine от Oriflame The One

by - февруари 28, 2014



Здравейте! Днес ще ви поговорим малко за червила и по-конкретно за едни мой любимци от съвсем скоро. Става въпрос за червилата Power Shine на Oriflame. Те са част от нова колекция грим на марката, наречена The One. Колекцията ще бъде включена в каталог 5, който излиза през месец март. А сега дойде време да ви кажа кое ми хареса в тези червила.

Червила The One Power Shine
Количество: 1,7гр
Цена: 14,90лв (въвеждаща цена 8,90лв)

Червилата обещават дълготрайна хидратация и 50% повече блясък от обикновеното червило. Имат и SPF 12.


Опаковката им е стандартна и с нищо не се различава от опаковките на останалите червила. . В момента щом махнах капачката, усетих невероятно приятен аромат на пъпеш. При нанасяне върху устните, аромата се усеща съвсем леко за няколко минути и след това изчезва или поне аз спирам да го усещам. Консистенцията на Power Shine напомня червилата балсам - много меки и се нанасят като масло. Цветовете като всички балсамести червила не са наситени. Едно нанасяне оставя съвсем лек цвят и блясък върху устните, но с няколко слоя цвета и блясъка стават по-интензивни. Трайността им не е особено впечатляваща - около 1-2 часа, но не изсушават устните ми и мога да ги нанасям отново и отново през деня.
Цветовете, които имам аз са Trendy Berry и Brilliant Fuchsia.





От ляво на дясно: Trendy Berry и Brilliant Fuchsia

Харесах червилата Power Shine защото са много меки и хидратират устните ми. Аз не съм привърженик на блестящите частици в червилата и за мен беше изненадващо, че тези ми харесаха толкова. Придават на устните почти гланцов ефект. От двата цвята, който имам Brilliant Fuchsia ми е любим.

Това е от мен! До скоро!




Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

2 коментара

  1. Trendy Berry е много красиво! Напомня ми на едно червило, което имам на Essence.

    ОтговорИзтриване
  2. И на мен червилата ми харесаха, само трябва да свикна с по-нетипичните за мен бляскави нюанси :)

    ОтговорИзтриване