Good Box Ноември 2016

by - ноември 28, 2016


Изданието на Good Box за месец ноември много ми хареса. Всички продукти включени в кутията са страхотни. Пробвах някои от тях и ще ви споделя мнението си за тях.

Arminabio Флорална вода от лайка (оригинален размер; 100мл - 7,96лв)
От предишно издание на Good Box имам и ментова вода. Единственият недостатък на водите за мен е опаковката, която представлява тежко стъклено шише при което липсва помпичка за директно пръскане върху кожата.

Weleda Skin Food Мултифункционален крем (оригинален размер; 30мл - 15лв; 75мл - 17лв)
От доста време искам да пробвам прословития крем Skin Food на Weleda. Единствено което ме спираше до сега са притесненията ми, че не би бил подходящ за моята комбинирана кожа. Когато го видях в кутията много се зарадвах. Веднага го нанесох върху устните и носа си (които са много сухи благодарение на настинка). Още на следващия ден кремът беше омекотил кожата.

7th Heaven Маски за лице (оригинален размер; 5гр - 1,60лв; 20гр - 3,00лв)
Използвала съм маските на 7th Heaven и преди (още когато името на марката беше Montagne Jeunesse). Марката предлага огромно разнообразие от маски за всеки тип кожа. Двете маски включени в кутията не съм пробвала и нямам търпение да ги ползвам.

Bioearth Укрепващ шампоан (саше от 10мл; оригинален размер: 300мл - 17,90лв)
Шампоанът е подходящ за тънки и слаби коси, както и при косопад. Съдържа натурален пенител.


Vitanea Нектар с ягода и арония (оригинален размер; 250мл - 1,19лв; 1л - 3,25лв)
Тези нектари се произвеждат по оригинална технология и запазват 70-80% от полезните си вещества. Всички нектари са произведени с основна съставка - арония.

Get in shape Пълнозърнести гризини със сусам (оригинален размер; 66гр - 1,65лв)
Тези гризини изглеждат много вкусни и наистина са такива. Произведени са от натурални суровини, пълнозърнести брашна, хималайска сол, нерафинирана кафява захар и др.

Harmonica Вафла с пробиотици (оригинален размер; 1бр - 1,08лв)
Много, много вкусен десерт, който е достатъчно сладък. Освен това съдържа 1 милиард пробиотични микроорганизми които да подсилят имунитета и да подпомогнат храносмилането.

Floradix Билкова кръв (10мл; оригинален размер: 250мл - 21,90лв)
Това е подсилващо и изграждащо средство в периоди на повишена нужда от желязо. Основните съставки са воден извлек от моркови, коприва, спанак, корен от рипей, копът, кафяви водорасли, хибускук.

Здравей Билков чай (оригинален размер: 1 кутия - 9,99лв)
Произведени от България от специално събрани от чисти райони билки. С промо код goodbox на http://shop.zdravei.org/ може да се възползвате от 20% отстъпка на всички чайове.


Очарована съм от кутията за месец ноември и със сигурност ще поръчам и тази за декември.



Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

2 коментара

  1. И аз съм супер доволна от последните две кутии. Радвам се, че тази за Декември ще я получим по-рано, защото очакването ще ме убие! :) www.sunfunlife.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  2. И аз съм супер доволна от последните две кутии. Радвам се, че тази за Декември ще я получим по-рано, защото очакването ще ме убие! :) www.sunfunlife.blogspot.com

    ОтговорИзтриване