Code: Red Lips

by - ноември 20, 2016


Рядко нося червени червила в ежедневието си, но винаги когато Коледа наближи изваждам любимите си червила в червен цвят, за да се почувствам по-специално и празнично. Днес ще ви споделя любимите си пет. 



Maybelline Vivid Matte Liquid Lipstick*
#35 Rebel Red е класически червен цвят, но много наситен и ярък. Няма как да останете незабелязани с него. Завършекът му не е напълно матов, но пък не изсушава устните и е много комфортно за носене.

Golden Rose Velvet Matte Lipstick*
Номер #18 на Golden Rose е класическо червено червило и може би любимото ми червено червило. Съчетава в себе си правилните тонове. Финишът му е кафиден, формулата му е кремообразна и много лесна за нанасяне. Освен това е дълготрайно и не изсушава устните.

 Bourjois Rouge Edition 12 Heures Lipstick*
Съвсем на скоро Bourjois пуснаха цяла колекция с нови за марката червени нюанси и #34 Cherry My Cherie е едно от тях. Червилото е с леко розовеещ червен цвят. Формулата му е кремообразна и комфортна за носене. 

Maybelline Color Drama Lip Pencil
Най-лесното за нанасяне червило за което ще ви говоря днес. С него нямам нужда да очертавам устните си с молив предварително, защото с червилото това става много лесно и бързо. #510 Red Essential е с матов завършек и е много трайно, но леко изсушава устните.

Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick*
#15 Red-volution е течно червило, което се нанася много лесно. Първоначално е бляскав завършек, но след това изсъхва до кадифен. Изсушава устните леко, но пък е трайно.Оставя устните оцветени със стейн.


От ляво на дясно: Maybelline Rebel Red, Golden Rose 18, Bourjois Cherry My Cherie, Maybelline Red Essential, Bourjois Red-volution



Кои са вашите любими червени червила?


Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.



* Продуктите ми бяха предоставени за проба от представители
 на марките, но мнението за тях си е лично мое.



You May Also Like

0 коментара