Project Pan #4

by - ноември 07, 2016


Реших да предизвикам себе си в оставащите по-малко от два месеца до края на 2016 година и да се опитам да изразходя включените в този пост продукти. Повече защо съм избрала тези продукти може да прочетете по-надолу.


Maybelline Color Tattoo Eyeshadow #35 On and on bronze
Това е любимият ми цвят сенки от серията Color Tattoo на Maybelline. Имам ги от доста време и смятам, че е редно вече да се разделя с тях. Преди това обаче искам да си дам време да изразходя колкото мога повече от тях и да преценя дали да си ги взема пак или да пробвам подобен цвят, но на друга марка. On and on bronze е бронзов цвят с металически финиш и златисти отблясъци. Много са лесни за нанасяне и могат да се носят самостоятелно. Освен това и са и доста трайни нанесени върху база за сенки.

Морава 100% Натурален балсам за устни
Балсамът получих от едно от изданията на Good Box. В състава му присъстват единствено масла и витамин E. Използвам го главно вечер и понякога го нанасям сутрин докато се гримирам. Омекотява и подхранва устните ми, но е доста мазен. Искам да го изхабя и да си взема балсама на Nuxe Reve de Miel, който е мой фаворит и ми допада повече като ефект и действие върху устните (ревю за него тук).

Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara*
Обичам да пробвам нови спирали и за това много често се оказва, че имам по няколко отворени и започнати спирали наведнъж. За това искам да се опитам да изразходя няколко преди да отворя нови. Спиралата на Max Factor Voluptuous ми харесва защото придава обем и е наситено черна, но понякога се рони и четката й е доста голяма и винаги много внимавам когато я нанасям.

Essence Forbidden Volume False Lash Mascara
Това не е обикновена спирала, която да се използва самостоятелно. Тя се нанася върху вече нанесена спирала и трябва да направи миглите още по-обемни. Във формулата й има власинки които трябва да полепнат по миглите и да създадат ефект за изкуствени мигли. Определено виждам разлика когато използвам  Essence Forbidden Volume, но тази разлика е доста незначителна и обикновено забравям да я ползвам. Ще се опитам да променя това.

Bell Hypoallergenic Tint Eyeliner Pen*
Използвам очна линия доста рядко и обикновено ги изхвърлям не защото са свършили, а защото са изсъхнали. Апликаторът на очната линия на Bell е започнал да изсъхва и ще се опитам да я изразходя преди да е станала неизползваема. Очната линия е наситено черна и много трайна.

Too Faced Primed & Poreless Skin Smoothing Face Primer
Очаквах тази база за грим много да ми хареса, но това не стана. Да, прави кожата ми кадифена и улеснява нанасянето на други продукти, но основната причина поради която я купих е за да прикрива порите по лицето ми. За съжаление не го прави. Останало ми е съвсем малко количество в тубичката и искам да я изразходя. Подробно ревю за нея може да прочетете тук.

L'oreal Infallible 24H-Matte & Maybelline Fit Me Matte+Poreless Foundations
Използвах тези два фон дьо тена заедно през лятото и в двете тубички е останало малко количество. Харесвам ги, но и двата не са в подходящи за мен цветове и се налага да ги смесвам. Не искам да чакам следващото лято, за да ги изразходя и ако се налага бих включвала още продукти при смесването им.

Golden Rose Color Sesation Lipgloss #108
Ако си търсите гланц за устни на достъпна цена който да не изсушава устните и да им придава страхотен блясък задължително погледнете серията Color Sesation на Golden Rose. Номер 108 е мой фаворит сред неутралните глосове които имам. Рядко ползвам гланцове за устни (предпочитам червилата), но смятам да се се опитам да го изразходя.

Bio Beaute by Nuxe Repairing Lip Balm
Много приятен и комфортен за носене балсам под формата на гланц за устни. Омекотява и подхранва устните. Предлага се и в два варианта с лек цвят. Отново много харесван от мен продукт, но както казах вече не нося често гланцове за устни и ще се опитам да го изхабя.  

Catrice Nude Illusion Loose Powder
С тази пудра съм на периоди - един път ми харесва, друг път не. Използвам я главно за фиксиране на грима под очите, но за да успея да я изхабя ще я използвам върху цялото лице. Не стои видимо върху лицето, стига да се прелее добре не оставя бял филм, но не е мой любим продукт. Искам да опитам Make Up Forever HD Powder и ще я купя веднага щом успея да изхабя пудрата на Catrice.

Това са продуктите, които ще се опитам да изхабя през следващите по-малко от два месеца. Не се ограничавам да използвам само и единствено тях, но ще се опитам в повечето дни в които се гримирам да избирам тях пред други. Предполагам, че най-голямо предизвикателство за мен ще бъде изразходването на прахообразната пудра на Catrice, защото тези продукти свършват бавно тъй като обикновено идват в огромно количество.
Отделно мисля да поставя забрана върху купуването на нови козметични продукти до края на годината. Изключение бих направила само ако попадна на някое страхотно намаление около празниците или пък подаръчен комплект. Пожелайте ми успех :)




Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.




*Продуктите са ми предоставени от представители
на марките, но мнението за тях си е лично мое.

You May Also Like

1 коментара