Ревю: Sephora бронзираща пудра #02 Trip to Haiti

by - юли 27, 2016


Здравейте! Едни от любимите ми грим продукти са бронзиращите пудри. Те придават топлина и оформят лицето. Днес ще ви споделя мнението си за бронзъра на Sephora Shimmering Bronzing Powder.

Бронзиращата пудра на Sephora обещава да остане за дълго време върху кожата, оставяйки я озарена със здравословен блясък. Предлага се в 3 цвята. Ако не се лъжа, Sephora  пуснаха този продукт миналата година. Аз бях останала с впечатлението, че е лимитирано издание, но все още се предлага в магазините на марката.  


Sephora Shimmering Bronzing Powder
Количество: 9гр
Цена: около 30лв

Опаковката на бронзиращата пудра е направена от черна пластмаса. Върху капачето е изрисуван дизайн, който отговаря на мотивите върху самия продукт. Вътре е поместено и удобно за ползване огледалце.
Тя включва три различни цвята пудра - прасковено розов и по-светла и по-тъмна бронзираща пудра. Тези три цвята трудно биха се използвали самостоятелно. Взети заедно придават на кожата много естествен бронзов загар. Пудрата не е матова. В нея има фини блестящи частички, които стоят много нежно и почти незабележимо нанесени върху кожата.



Пудрите са меки и фини като текстура и се нанасят много лесно. Разпрашват се съвсем леко. Бронзиращата пудра е доста пигментирана и е важно да се нанася с по-пухкава четка, която не взима много продукт. Прелива се много лесно с кожата.

Трайността й също е много добра. Дори и в много топлите дни остава върху кожата, като към края на деня е изгубила част от наситеността на цвета.
Оценка: 4/5

Много харесвам и често посягам към тази бронзираща пудра. Стои много естествено и придава бронзов загар на кожата.
 



Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

0 коментара