Ревю: Bourjois Healthy Balance Пудра

by - юли 11, 2016



Здравейте! Днес ще ви пиша за продукт, който използвам ежедневно, но съм забравила да включа в който и да е пост с любими продукти. А той наистина е мой голям любимец. Става въпрос за пудрата на Bourjois Healthy Balance.


Bourjois Healthy Balance Unifying Powder
Количество: 9гр
Цена: около 16лв
Годност след отваряне: 18 месеца

Опаковката на пудрата е много лека и компактна и това я прави удобна за носене в дамската чанта. Направена е от червена пластмаса, но е достатъчно стабилна и се затваря добре. Въпреки, че тази пудра е постоянно с мен в козметичния несесер освен драскотините и изтърканите надписи, нямам други забележки. Пудрата си има и огледало разположено от вътрешната страна на капачето, което е много удобно за ползване.
Имам пудрата в два цвята - 52 Vanilla и 53 Light Beige. Вторият използвам през лятото когато имам тен, а другият през останалите сезони. Ако сте с много светла кожа не мисля, че 52 Vanilla ще бъде достатъчно светъл за вас.
Пудрата е много фина и стои много естествено върху лицето. До сега не ми се е случвало да прекаля с нея и да стои cakey. Това е и една от причините да предпочета Healthy Balance на Bourjois пред Stay Matte на Rimmel. Пудрата на Rimmel макар добре матираща лицето, може да стои тебеширено върху кожата. С тази на Bourjois този проблем отсъства.
Успява да матира кожата ми за около 5-6 часа, след като я подновявам основно в Т-зоната. Отново за разлика от много други пудри, Healthy Balance стои естествено дори след повторното и нанасяне през деня.

От ляво на дясно: 53 Light Beige, 52 Vanilla

Оценка: 5/5
Ако успеете да си намерите подходящ цвят ви съветвам да пробвате Healthy Balance на Bourjois. Както се вижда и от снимката на самите пудри, наистина ги харесвам и ползвам редовно. 

Коя е любимата ви пудра?

You May Also Like

0 коментара