Нови придобивки #32

by - февруари 19, 2016


Напоследък не откривам нищо което да привлече вниманието и интереса ми в козметичните магазини. Добре, че наскоро Catrice и Essence пуснаха няколко нови продукта, които исках да пробвам, защото иначе мислех да пропусна поста с нови придобивки за този месец.


Alverde Измиваща пяна с лайм и ябълка
Вече изразходих една опаковка от тази пяна и това е продукт, който купувам за втори път. Харесвам я защото е много нежна и не изсушава кожата, но пък я почиства добре. Помпичката и пък значително улеснява използването и.


Ziaja Балсам за устни със зехтин
Хич не обичам, но ми се случва сравнително често да забравя козметичната си чантичка вкъщи и да нямам нито един продукт за устни в себе си. Ако излизам за малко не е фатално, но виж ако съм навън цял ден веднага отивам в първата аптека или дрогерия и си взимам нещо. Именно поради тази причина се сдобих с този балсам за устни. Използвах единствено тогава и не останах впечатлена. Освен това се оказа, че има проблем с опаковката му и тя не е била запечатана добре и балсамът се беше разлял в чантата ми. Май тази покупка ще се окаже разочарование.


Manhattan Втвърдител и лак за нокти 
Наскоро получих от представители на марката тези два продукта, които са част от нова серия лакове и грижа за ноктите, която ще бъде пусната у нас през март. За лакът в цвят 200 Sweet Creams вече писах тук. Базата за нокти обещава да втвърди и заздрави ноктите. Опитах я едва няколко пъти и все още не забелязвам някаква промяна в състоянието на ноктите ми.

Rimmel 60 Seconds Super Shine Лакове за нокти
Обожавам тази серия лакове на Rimmel и когато видях, че бяха намалени на 1,99лв в началото на месеца, грабнах цветовете които ми харесаха и все още нямах. С тези три нови попълнения колекцията ми от 60 Seconds Super Shine вече включва над 12 броя лакове. Този път си взех номера 498 Rain rain go away, 500 Caramel Cupcake, 321 It's The Cherry On Top.



Catrice Liquid Camouflage High Coverage Коректор
Наскоро разбрах, че любимият ми кремообразен коректор се предлага и в течна форма. Веднага грабнах най-светлия цвят 001 Porcellain. Вече го носих няколко пъти и много ми харесва защото е покривен и издържа цял ден без забележки. Явно Catrice знаят как да правят коректори.

Catrice Defining Blush 100 Rose Couture
Заглеждам този руж от доста време, но винаги се притеснявах, че светлият му цвят няма да се вижда върху моята не чак толкова тъмна кожа. Е, най-накрая си го взех и макар да се налага да нанеса значително количество от него, за да се вижда, много го харесвам. Цветът му е прасковено розов с блестящи частици.

Essence Forbidden Volume Спирала с фибри
Тази спирала е по-различна от останалите, защото трябва да се нанася върху друга. Играе ролята на топ. В нея има фибри, които да направят миглите по-обемни и да изглеждат като изкуствени. Пробвах я няколко пъти и до сега не съм и намерила цаката на нанасяне. Въпреки все още не съм я отписала и продължавам да търся как да работи за мен. Скоро ще ви ъпдейтна как се справя спиралата. 

Max Factor Creme Puff 10 Nude Mauve Руж
Имам си един любим руж от тази серия на Max Factor (ревю и снимки може да видите тук). За съжаление тези ружове не се предлагат у нас и може да се намерят онлайн. Цветът Nude Mauve харесах много отдавна, но явно бях забравила за него. Наскоро обаче прочетох ревю за него и си припомних колко много го искам. Все още не съм го носила, но се надявам да е продукт тип бронзър, руж и хайлайтър в едно.

Essence The Velvets 05 Taupe Secret Сенки за очи
Макар да имам доста сенки за очи (и няколко палитри с такива) никога не пропускам да погледна какви цветове предлагат различните марки. Сенките The Velvets са част от нова колекция на Essence. Лично аз смятам, че качеството на единичните им сенки и тези в палитрите е различно. За мен като трайност и пигментация сенките в палитрите са по-добри. Въпреки това си взех единична сянка от тях най-вече защото цвета и много ми хареса. Цветът е тоуп, а сенките са матови, но в тях има частици брокат.

Това беше всичко с което се сдобих напоследък. 




Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin

You May Also Like

7 коментара

  1. Страхотни покупки, припомни ми колко обичам тези лакове на Римел <3

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни придобивки, всичко ми хареса :) Дано ружчето ти допадне, моето изразходвах почти до дъно. Все още се държи, но от толкова много носене започна да се чупи от едната страна. Обожавам го.

    ОтговорИзтриване
  3. И аз трябва да потърся течния камуфлаж - с другия не се разбрахме съвсем, защото го усещам много изсушаващ. Ти доволна ли си от този?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Течният е страхотен за под очите. Аз този в бурканче ползвам върху пъпчици, белези и т.н. За под очите на мен ми идва прекалено изсушаващ.

      Изтриване
    2. Течният е страхотен за под очите. Аз този в бурканче ползвам върху пъпчици, белези и т.н. За под очите на мен ми идва прекалено изсушаващ.

      Изтриване
    3. Да... много го искам! :D В обедната почивка ще се разходя до Лили :)))) Благодаря ти за отговора!

      Изтриване
  4. Лелее искам и аз Камуфлажа :) Ще го потърся тук. Иначе много жалко за балсама ;/

    ОтговорИзтриване