TAG: The Makeup Addict

by - ноември 26, 2014



Здравейте! От доста време из блоговете се върти  The Makeup Addict Tag. Май никой не ме е тагвал да го направя и за това сама си се тагнах. 


1. Кой продукт продължаваш да купуваш, въпреки че имаш достатъчно за цял живот?

Червила! Винаги искам да опитам някоя нова формула или серия червила. 

Малка част от колекцията

2. Без кой продукт не можеш да живееш?
Мога да живея без гримовете си. За мен гримът не е задължителен, просто ми доставя удоволствие да го правя. Нo ne мога без бяла козметика. Винаги когато спазвам режим и се грижа за кожата си, тя ми бе отблагодарява.


3. Любима козметична марка?
Обичам да опитвам продукти на различни марки и въпреки че си имам няколко любими марки не купувам само техни продукти. Харесвам Rimmel заради продуктите им за устни и няколко техни продукта за лице. Но всичко опитано от мен до момента на Bourjois ми е харесало и няма как да не я спомена. В момента тези две марки мога да нарека любими.

4. Колко е голяма колекцията ти от гримове?
Повече е достатъчна е за нуждите на една обикновена жена, но предвид не стихващият ми интерес и желание да опитвам нови неща съм сигурна, че ще продължава да расте :)



5. Как я съхраняваш?
Успявам да се вместя в четири чекмеджета на едно малко скринче, но любимите си червила държа в поставки отгоре за да си ги виждам. Имам няколко чаши с моливи, гланцове и четки. Бялата си козметика държа отделно от декоративната. За момента си нямам тоалетка, но въпреки огромното ми желание да имам, стаята ми е доста малка и няма място за такава.

6. Колко продукта имаш в козметичната си чанта?
Доста! Сменям продуктите си за устни почти всеки ден, но когато слагам червилото с което ще бъда днес, не вадя продуктите от вчера и с дните нещата в козметичната ми чантичка стават повече и повече. Задължително гледам да имам огледалце, балсам, крем за ръце, някакво червило/гланц, мини парфюм. 




7. Ако можеше да разграбиш колекцията на някоя бюти блогърка, коя ще е тя?
Ох, труден въпрос, защото кандидатките са много. От чуждите бих искала колекцията на Liana. Всеки продукт за които пише в блога си или показва в youtube канала си, искам да опитам. От нашите - Eat Love Makeup. То май всички искаме нейната колекция.



8. Колко време ти отнема гримът сутрин и колко продукта използваш?
Зависи с колко време разполагам. Мога да съм готова за 5 минути и за 50. Същото е и с продуктите - мога и с малко и с много.

9. Купувала ли си някога продукт, знаейки, че никога няма да го ползваш?
Не! Това ми се струва като безмислено харчене на пари. 

10. Набележи следващи жертви.
Не съм попадала на отговори на въпросите от Меги от Meggie and her eternal makeup love, Мариета от make up and other things и Ида Ida's Beauty Blog


Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

3 коментара

  1. Суперрр, още утре ще се постарая да го направя :))))))))

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за тага, ще го направя със сигурност през януари ( че сега съм тагната за един коледен, а той не търпи отлагане хаха )! А иначе и аз съм така с червилата... :Р

    ОтговорИзтриване