Ревю: Golden Rose Soft & Matte Creamy LipColor #102

by - май 14, 2018


Здравейте! Още първия път когато видях снимки на новите червила на Golden Rose Soft & Matte Creamy LipColor, впечатление ми направи разкошната опаковка, заради която бях сигурна, че няма да пропусна да си взема поне един цвят. Спрях се на номер 102  и днес ще ви споделя мнението си за него.

Golden Rose Soft & Matte Creamy LipColor
Количество: 5,5 мл
Цена: в дрогериите струват около 8,00 лв, а на фирмените им щандове - 9,30 лв (от къде и защо е тази разлика можем само да гадаем, но ако си харесате цвят, препоръчвам да си го взмете от най-близката дрогерия)



Споменах в началото, че намирам опаковката на Soft & Matte Creamy LipColor за много красива. Макар да е пластмасова не се усеща евтина. Долната част имитира матирано стъкло, а капачето е в цвят розово злато. Апликаторът е много удобен за нанасяне и загребва достатъчно продукт. Червилото е с кремообразна формула, има лек сладникав аромат и много плътен и наситен цвят. Необходим е само един слой, за да се получи интензивен и равномерен цвят. След нанасяне изсъхва до почти матов финиш. Много е комфортно за носене и не изсушава устните. Не харесах другите им течни червила с подобна опаковка, но с черна капачка защото силно изсушаваха устните ми. Soft & Matte Creamy LipColor не е дълготраен продукт и се налага да го подновявам често. Въпреки това много го харесвам и препоръчвам да опитате някой от предлаганите цветове.
Избрах #102, защото още един неутрален цвят никога не е излишен. А и най-често нося именно такива цветове в ежедневието си. #102 e топъл прасковен цвят. Въпреки, че е доста светъл го нося както с по-тъмен, така и с по-лек грим.
Оценка: 5/5
Няма нищо което не ми харесва в този продукт. Може би бих искала да се предлага в още повече цветове, защото формулата е страхотна.


You May Also Like

0 коментара