Любими продукти в момента #2

by - май 29, 2018

Здравейте! Днес ще споделя с вас кои са продуктите, които харесвам в момента и използвам почти всеки ден.



Flormar Waterproof Lipliner #201
Без значение с какъв цвят червило ще бъда, преди това винаги очертавам контура на устните си с този молив. Номер 201 е перфектният неутрален цвят за моя цвят устни и кожа, без да е прекалено розов или кафяв. По този начин подчертавам и коригирам формата им и така, че те изглеждат по-плътни (но не излизам извън контура) и спирам разтичането на червилото през деня.
 
Lancome Monseur Big Mascara
Продължавам да смятам, че в дрогерийните магазини могат да се открият страхотни спирали на достъпни цени, но ако ви се иска да пробвате някоя от високия клас, горещо ви препоръчвам Monseur Big на Lancome. При нанасяне прави миглите много обемни, придава им дължина и ги разделя. Ще оставя линк към ревюто на спиралата, за да видите снимки без и със спиралата. 

Estee Lauder Double Wear Stay In Place Makeup #2C2 Pale Almond
Преди да кажа какво и да е за този фон дьо тен ще спомена, че това е възможно най-неподходящият цвят за мен. Но въпреки, че цветът не е правилния, много харесвам този фон дьо тен. Double Wear Stay In Place Makeup е със средно до високо покритие, но е лек и не изглежда така все едно съм с маска. Освен, че е много дълготраен, при него отсъства онзи силен матов завършек, както например при Revlon Colorstay, който е спряган за негов двойник. Определено ще си го купя и в по-подходящ цвят за мен.

Jane Iredale PurePressed Base Mineral Foundation Radiant* 
Преди известно време присъствах на събитие по случай лансирането на Jane Iredale в България и получих този и още няколко продукта на марката. Дълго време мислих, че това са сенки за очи, но се оказа че това е минерален фон дьо тен, но въпреки това продължавам да го ползвам като сенки. В дните в които искам по-лек грим или нямам достатъчно време, ги нанасям върху целия клепач. Така изравнявам тена, скривам някои несъвършенства (като венички например) и заради по-светлия цвят, придавам допълнителна озареност на погледа. 

Stila All Over Shimmer Duo in Kitten
Никога не съм мислела, че мога да имам любим хайлайтър, защото не използвам хайлайтъри. Причината за това е, че имам доста несъвършенства по кожата като белези от акне, разширени пори и мъх, които не искам да подчертавам допълнително. Преди продукта на Stila, бях ползвала по-интензивни хайлайтъри като Mary-Loumanizer на Тhe Balm. Но блясъкът на Stila All Over Shimmer Duo е много нежен и ненатрапчив. Тъй като съм много боса в категорията на хайлайтърите, ако вие ползвате други които придават по-лек блясък, ще се радвам да ги споменете долу в коментарите. В момента използвам по-светлата част на продукта, но щом хвана малко тен, ще нанасям и другата половина.



*Продуктът ми е предоставен от PR-и на марката,
но мнението ми не е повлияно от това.

You May Also Like

0 коментара