Ревю: Loreal Colour Riche Shine Lipstick #245 High On Craze

by - юни 19, 2018



Здравейте! Много се радвам, че тенденцията за матови устни започва леко да отшумява. През лятото много харесвам бляскави устни, без значение дали блясъкът се дължи на гланц или червило. Съвсем наскоро Loreal пуснаха на пазара у нас нова серия червила Loreal Colour Riche Shine Lipstick, която се предлага официално в 16 цвята, но при нас са внесени по-малко от 10. 

Loreal Colour Riche Shine Lipstick # 245 High On Craze
Количество: 4,8 гр.
Цена: редовната му цена е около 20 лв., но в момента е намалено на около 14 лв.

Опаковката на Colour Riche Shine Lipstick е първото което ми направи впечатление. Разкошна е! Направена е от прозрачна пластмаса, която не е прекалено лека и се усеща някак луксозно. 
Консистенцията на червилото е кремообразна и се разнася много лесно. Върху устните се усеща като балсам за устни - много леко и хидратиращо. Останах много приятно изненадана от наситеността на цвета! Обикновено червилата с подобна консистенция оставят върху устните лек цвят, но при Colour Riche Shine Lipstick той е доста по-интензивен. Завършекът му е бляскав и устните изглеждат по-обемни. 
Трайността на червилото не е голяма, но това е очаквано предвид формулата. След около 2-3 часа блясъкът е изчезнал, както и основната част от цвета, но #245 оставя лек стейн върху устните. 
#245 High On Craze е нетипичен за мен цвят. Използвам основно червила в светли и неутрални цветове и с него излязох извън зоната си на комфорта. #245 е умерено ярък коралов цвят който е чудесен за лятото. Нямам търпение да хвана малко тен, защото би стоял още по-хубаво на кожа с лек загар.
Оценка: 5/5
Много харесвам това червило и съм сигурна, че ще го използвам доста често това лято. Много ми се иска Loreal да пуснат и останалите цветове от серията у нас, защото има разкошни такива, които не се предлагат тук.





You May Also Like

0 коментара