Любими продукти Декември 2013

by - януари 04, 2014


Ето, че дойде време и за първата ми публикация през новата 2014 година. Но преди да ви покажа любимите си продукти месец декември искам да ви пожелая много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти през новата година.

Започвам с продуктите за грижа за кожата. Всички до един са на Bioderma.
Bioderma Attoderm крем за лице и тяло. Въпреки, че зимата до момента хич не е  истинска зима, кожата на лицето ми е доста по-суха от обикновено. Това кремче подхранва кожата ми точно колкото трябва. Този тестер от 15мл ми стигна за около 2 месеца ежедневна употреба.

Bioderma Sebium Serum коригиращ концентрат. За съжаление много често вечер съм толкова изморена, че единственото, което искам е да си легна и махам грима си само с мокра кърпа. Вечерите, в които все пак намирам сили за цялата процедура по премахването на грима след това използвам този продукт. Наистина ми се иска да стана по-постоянна в използването му, защото винаги забелязвам положителна промяна в състоянието на кожата ми дори и след  едно мазане.

Bioderma Sebium измиващ гел. Използвам го главно вечер, за да почистя лицето си от грима (както разбрахте вече това не се случва всяка вечер). Комбинирам го със силиконова четка за почистване на лицето. Харесва ми, защото е нежен към кожата и не я оставя опъната след измиване.

Himalaya балсам за устни. Има ли смисъл да обяснявам?:)

Bioten CC крем. Имах няколко мостри на крема и всяка една от тях ми стигна за 3-4 нанасяния. Продукта ми харесва много повече от BB крема на Garnier. Много е лек, не го усещам върху кожата си, разнася се лесно, има добра покривност, веднага след нанасяне мога да фиксирам с пудра (при гарниерския не може трябва да се изчака) и има задоволителна трайност върху комбинираната ми кожа предвид това, че е BB, CC и там каквито още други букви кремове има. Със сигурност ще си го купя в пълен размер.

Rimmel Kate Lasting Finish Matte номер 107. Любимото червило около коледните празници. Цвета е тъмно червен, не изсушава устните и остава върху тях за дълго време.

Golden Rose Velvet Matte номер 12. Още едно матово червило сред фаворитите ми. Червилото поне на мен доста ми прилича на римелските матови червила. Различават се единствено по аромата и трайността (поне върху моите устни тези на голден роуз не са толкова трайни колкото римелските). Цвета е розаво-кафяв и откакто го имам почти всеки ден съм с него.

Rimmel Stay Matte пудра. Най-накрая и аз опитах така популярната пудра на Римел и страшно много ми допадна. Харесва ми защото стои естествено върху кожата без онзи брашнян ефект.

Benefit They're real спирала. Нямах търпение да опитам тази спирала на Benefit заради всичко, което съм чула и прочела за нея. И всичко се оказа истина - спиралата разделя, удължава и придава обем на миглите като заедно с това ги извива. Много момичета споделят, че трудно махат спиралата. Ако случайно сте ползвали някоя от спиралите на Bourjois Glamour, те се махат по-трудно от They're real. Но дали си заслужава цената от 46лв? Според мен не.

Avon база за сенки. През по-голямата част от изминалия месец декември не използвах сенки, но пък използвах базата ежедневно за изравняване тена на клепачите ми с останалата част от лицето ми.

Catrice Camouflage коректор. Да чукам на дърво през последните две седмици състоянието на кожата ми е доста добро - нямам почти никакви нови пъпчици и гледам да нанасям по-малко количество фон дьо тен и на местата с белези от старо акне нанасям този коректор, за да скрия каквото има за криене.

Essence Twilight Breaking Down блестяща пудра. От както тази пудра попадна в ръцете ми няма ден, в който да не съм я ползвала. А дали ще ми повярвате ако ви кажа, че преди не използвах такива продукти? Харесва ми защото частиците са толкова фини и придават един по-сияен вид на кожата.

Rimmel Scandaleyes молив за очи 003 Brown. Много мек и наситен тъмно кафяв нюанс с блестящи частици. Разнася се много лесно и издържа цял ден.

L'oreal Glam Shine 102 Always pink. Върху устните гланца оставя съвсем лек розов цвят. Гланца обещава трайност 6 часа, но такова нещо няма. Върху моите устни издържа 1 най-много 2 часа. Ако не харесвате лепкави гланцове, този не е за вас. Цвета на гланца не е нещо уникално - розов с блестящи частици (такъв може да се намери във всяка серия гланцове на всяка марка), но на мен ми допада сърцевиден апликатор.

Това бяха любимите ми продукти за месец декември. Кои бяха вашите?






Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

6 коментара

  1. Чудесни продукти, и аз си взех пудрата на Есънс онзи ден.
    СС крема на Биотен обаче като се намокри и става на бели линии. Мен ме е страх че ще завали като изляза с него ..

    ОтговорИзтриване
  2. Крема СС Биотен ми е любим, пудрата на Есенс, балсама на Хималая и база за лице на Алведре.

    ОтговорИзтриване
  3. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  4. Гланцовете Glam Shine и за мен бяха разочарование. От една страна ми е ясно, че дълготрайните гланцове няма как да не са лепкави и тежки, тъй като иначе няма начин да оцелеят по-дълго на устните. Лепкавостта я преживях някак, въпреки че наистина в случая не дава чак 6 часа дълготрайност. Това, което ме спира да си купя втори път Glam Shine е изсушаването на устните, което 100 % се дължи на по-силните химикали в дълготрайните формули. Въпреки това, има други продукти на Essence, Rimmel, Bourjois и др., които не изсушават и дори се представят по-добре откъм издръжливост.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз не забелязах при мен да изсушава устните, но това може да се дължи и на факта, че почти винаги преди да нанеса гланц слагам балсам. Аз също не бих повторила покупката

      Изтриване